free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ελεύθερος από τον Αττικό ο Δημήτρης Διαμαντής

Σε αναζήτηση ομάδα βρίσκεται πλέον ο 24χρονος τερματοφύλακας(φωτό) μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Αττικό

 

 

 

Μόλις μία σεζόν κράτησε η συμπόρευση του Δημήτρη Διαμαντή και του Αττικού, καθώς ο 24χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε, εδώ και λίγες ημέρες, μαζί με τον Φώντα Καζακόπουλο. Ο νυν προπονητής της Άμιλλας Περιστερίου ήταν εκείνος που «έψησε» τον Διαμαντή να επιστρέψει στη δράση μετά από τρία χρόνια απραξίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Ο νεαρός και ιδιαίτερα ικανός πορτιέρο κατέγραψε  20 εμφανίσεις με την ιστορική ομάδα της Ακαδημίας Πλάτωνος στη Γ’ ΕΠΣΑ και πλέον, αναζητά μια καινούργια ποδοσφαιρική στέγη.

 

Η διαδρομή του ξεκίνησε από τις υποδομές της Ανθούπολης και του Α.Ο. Περιστερίου, αφήνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής. Έπειτα επέστρεψε στους «κυανόλευκους» συμμετέχοντας στη Β’ ΕΠΣΑ το 2014. Ένα χρόνο αργότερα, συνδύασε τη στρατιωτική θητεία του με παιχνίδια στην Κ-20 της Αναγέννησης Καρδίτσας και το καλοκαίρι του 2015 «κρέμασε τα γάντια του» για να αφοσιωθεί στην επιχείρηση του. Έχει παραλάβει ήδη το δελτίο του και… χτενίζει την αγορά για να δει που θα προσφέρει, φέτος, τις υπηρεσίες του.

 

Related posts

Μπήκαν κόκκινα πλαστικά καθίσματα στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου με προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Abola Team 3

Από τους κορυφαίους προπονητές ο Πέτρος Φυλακούρης που έφτιαξε ομάδα μοντέλο από σκληρό μέταλλο με πιτσιρίκια που αναμένεται να γράψουν ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team