free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στον Αστέρα Βάρης Κάρσος και Γαβαλάς

Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Κάρσου και Γιάννη Γαβαλά προχώρησε η ομάδα της Βάρης

 

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτος ο Αστέρας Βάρης. Η φιλόδοξη ομάδα των Μεσογείων με πρωτομάστορα τον Πρόεδρο Δημήτρη Πάπιο συνεχίζει ακάθεκτη τις προσπάθειές της που ανάγονται στην δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, ικανού να διεκδικήσει και τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα η ομάδα της Βάρης προχώρησε σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες , οι οποίες ενδέχεται να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος και να ισχυροποιήσουν τα μέγιστα τον σύλλογο.

Ο λόγος για τον 31χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Κάρσο , ο οποίος έχει να επιδείξει αξιόλογη πορεία και την περασμένη σεζόν υπερασπίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την εστία της Τερψιθέα ακι του 17χρονου ταλαντούχου επιθετικού Γιάννη Γαβαλά, ο οποίος προέρχεται ασπό τα Σούρμενα κι έχει να επιδείξει παρουσία και στις υποδομές του Ολυμπιακού.

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Από τις 31 Ιουλιου θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το διήμερο 1-2 Αυγούστου οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

 

 

 

Related posts

«ΒΟΜΒΕΣ» στο Λαύριο: Στον Ολυμπιακό ο Χρ. Κοντογιάννης, έκλεισε και Κλωνάρη!

Ρένος Γιαμπουράς

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Τα νέα οικονομικά δεδομένα ο λόγος της απόφασης μας για αποχή

Nάσος Φακίδης

«Μπαμ» με Πάντου στο Κορωπί!

Abola Team 2