free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει ο Σταύρος Νάτσης στον Α.Ο. Ιλίου

Την παραμονή του 19χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Σταύρου Νάτση ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων 

 

 

 

Τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό συνεχίζουν απτόητοι να θέτουν σε εφαρμογή στον Α.Ο. Ιλίου προσβλέποντας στην δημιουργία ενός συνόλου, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να διαδραματίζσει πρωταγωνσιιτκό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα τηε Β’ ΕΠΣΑ/

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον Σταύρο Νάτση, ο οποίςο θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Α.Ο. Ιλίου,  όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος 19χρονος ποδοσφαιριστής διακρίνεται ιδιαίτερα τόσο για την τεχνική όσο και για την ταχύτητα του. Αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά, παίζοντας με την ίδια άνεση τόσο στην άμυνα όσο και στην μεσοεπιθετική γραμμή. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου και παρά το νεαρό της ηλικίας του, αγωνίζεται ήδη 3 χρόνια στην ανδρική ομάδα, έχοντας 61 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η παραμονή του στην ομάδα θεωρείται σημαντική επιτυχία αφού είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά τελικά παρέμεινε στον ΑΟ Ιλίου.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, και στη συνέχεια θα γίνουν όποιες κινήσεις κριθεί απαραίτητο έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο νέο πρωτάθλημα.

 

Related posts

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Καραμπιτιάνης στους Αμπελόκηπους!

Ρένος Γιαμπουράς

Σκούρα και Καραμπίλια στα «γκολπόστ» το Καλαμάκι!

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 3-0: Έτσι ήρθε το… τρίποντο!

abola10