free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Καφετζής από τον Χολαργό

Ελεύθερος να διαπραγματευθεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Βασίλης Καφετζής (φωτό)

 

 

 

 

Τον σχεδιασμό τους για την επόμενη απαιτητική σεζόν συνεχίζουν απτόητοι στον Χολαργό.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος επέστρεψε στο τιμόνι του συλλόγου μετά από διάστημα τεσσάρων ετών, φροντίζουν να διευθετούν όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στον ορίζοντα αναφορικά με την αναδόμηση του ρόστερ και τη συγκρότηση  μίας πολύ δυνατής ομάδας.

Τη στιγμή όπου οι συζητήσεις είναι στο … τραπέζι παρατηρούνται παράλληλα και σημαντικές αποχωρήσεις.

Μάι από αυτές αφορά στη λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Καφετζή.

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος που αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στο Χολαργό βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης αφού έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο των βορείων προαστίων.

Οι ικανότητες του είναι αδιαμφισβήτητες και αυτό το πιστοποιεί η παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Γι όσους δεν τον γνωρίζουν, ο «Κάφε» με το μαγικό του πόδι που μπορεί να… αποσυντονίσει οποιαδήποτε άμυνα έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του θητεία με την ΑΕ Ηρακλείου στην οποία διετέλεσε κι αρχηγός. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στην Αγία Παρασκευή, ενώ φέτος σε 11 ματς πέτυχε 3 τέρματα.

 

 

 

 

 

Related posts

Μητρούσης: «Αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Ρίζος από τον Άγιαξ Ταύρου!

Abola Team

Παπαρούνης Νίκος (Θύελλα Αγ. Δημητρίου): “Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους” (vid)

abola10