free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επένδυση με Κριστιάν Μενάι για την Αγία Ελεούσα

Την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης ανακοίνωσε η φιλόδοξη Αγία Ελεούσα 

 

 

 

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή προοπτικής προχώρησε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αφού ενέταξε στο δυναμικό της τον 18χρονο αμυντικό, Κριστιάν Μενάϊ

Με τη διοίκηησ του φιλόδοξου σωματείου των δυτικών προαστίων να προχωρά στην ανακοίνωση της  απόκτησης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Ο μόλις 18χρονος Κριστιάν πήρε από πολύ νωρίς τη πρώτη του μεταγραφή, μετά την πρώτη κιόλας του χρονιά στην Β’ ΕΠΣ.Α με τη φανέλα του ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Πέρσι αγωνίστηκε 27 φορές, έχοντας πειστικές εμφανίσεις και σίγουρα θα δώσει αρκετές λύσεις στον Τάκη Γιαννόπουλο.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

 

«Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Κριστιάν Μενάι.

 

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός , μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας μας.

 

Η δήλωσή του στο apeagiaeleousa1936.gr μετά την επίτευξη της συμφωνίας: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι η Αγία Ελεούσα. Μια ομάδα που μάλιστα είναι στη γειτονιά μου. Ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πραγματοποιήσουμε το στόχο της ανόδου και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ευχαριστώ τον κόουτς, Τάκη Γιαννόπουλο γιατί έδειξε ότι με θέλει πολύ αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».»

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2-0 (vid)

abola10

Μανωλάς: «Ήταν νίκη οξυγόνο!»

Kώστας Παλαιολόγος