free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Βασίλη Λαναρά η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Την απόκτηση του πολύπειρου γκολτζή Βασίλη Λαναρά ανακοίνωσε η ομάδα των νοτίων προαστίων ενισχύοντας σημαντικά την εμπροσοφυλακή της

 

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση συνεχίζει η Θύελλα Αγίου Δημητρίου έχοντας ως κύρια επιδίωξη την ουσιαστική της ενίσχυση σε καίριε ςθέσεις, όπου είχνα διαγνωστεί αδυναμίες και πολύ περισσότερο άμεση ανάγκη ενδυνάμωσης.

Οι ιθύνοντες του σωματείου των νοτίων προαστίων μετά την προεργασία που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες «τρέχουν» τις μεταγραφικε΄ς τους εξελίξεις προσδοκώντας να εντάξουν στο ρόστερ τους νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρωτίστως θα διακατέχονται από διάθεση για ουσιαστική προσφορά 

Κάτω από αυτό το πρίσμα στην απόκτηση του Βασίλη Λαναρά προχώρησαν στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, βάζοντας στο ρόστερ τους έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία σε Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΑ.

Ο 36χρονος άσος πέρσι ήταν στην Ελευθερούπολη, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί σε Αγία Ελεούσα, ΑΕ Ηρακλείου, Αχαρναϊκό, Γλυκά Νερά και Αστέρα Βάρης.

Όπως φαίνεται η Θύελλα θέλει την επόμενη χρονιά να είναι μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, καθώς αναμένονται και άλλες τέτοιες κινήσεις.

 

 

Related posts

Νέα ισχυρή διοίκηση ανέδειξε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Πρωτοποριακή κίνηση από τον Χαραυγιακό…

Abola Team