free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κατσούλας: «Ο Άρης Πετρούπολης μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του Άρη Πετρούπολης εξέφρασε ο 28χρονος νεοαποκτηθείς μέσος Δημήτρης Κατσούλας

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη Πετρούπολης έδωσε το νέο απόκτημα της ομάδας Δημήτρης Κατσούλας.

Αναλυτικά:

Συνέντευξη του Δημήτρη Κατσούλα

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μεταγράφηκαν φέτος στον Άρη Πετρούπολης ήταν ο Δημήτρης Κατσούλας.

Ο 28χρονος μέσος έχοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα του Πειραιά αλλά και της Αθήνας είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, με το Γιάννη Γαζή στα μέσα Ιουνίου να εισηγείται στη διοίκηση την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην άσος των Τραχώνων με τη σειρά του αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και ο ίδιος επιθυμεί να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Κατσούλας λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στο σύλλογο των δυτικών προαστίων μίλησε για πρώτη φορά, για το νέο πρωτάθλημα, την απόφαση του να μετακινηθεί στους κίτρινους και τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αισθάνεσαι που αποτελείς μέλος της οικογένειας του Άρη Πετρούπολης;

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Άρη, λόγω του ότι είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αττικής, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία κάθε χρόνο, και με υγιή διοίκηση.»

-Τι σε έπεισε και απάντησες θετικά στην πρόταση του συλλόγου;

«Απάντησα θετικά διότι υπήρξε αμοιβαία συμφωνία απόψεων σε όλα τα θέματα και με τον κ. Γαζή όπως επίσης και με τη διοίκηση, ενδοαγωνιστικά και εξωαγωνιστικά»

-Θεωρείς ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει η ομάδα;

«Η ομάδα ναι προφανώς και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Το ρόστερ του Άρη είναι πολύ δυνατό φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο πρωταθλητισμός είναι αυτοσκοπός της ομάδας. Η γνώμη μου είναι πως θα είμαστε εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για όλους.»

-Ποιες διαφορές έχει το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ από εκείνο της ΕΠΣΠ;

Οι διαφορές μεταξύ των 2 πρωταθλημάτων είναι το ότι η πλειοψηφία των ομάδων στην Αθήνα, δουλεύουν με περισσότερο επαγγελματισμό στο θέμα της προπόνησης και της αγωνιστικής εικόνας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και στον Πειραιά δεν υπάρχουν 3-4 πολύ αξιόλογες ομάδες.

-Το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θεωρείς ότι θα έχει περισσότερη δυσκολία και γιατί;

«Το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ πως θα είναι άκρως ανταγωνιστικό, εξαιτίας της ενίσχυσης σχεδόν όλων των ομάδων. Θεωρώ ότι θα είναι ίσως λίγο πιο ανταγωνιστικό από το περσινό.»

Ποια ομάδα θεωρείς φαβορί για τον τίτλο;

«Φαβορί φέτος δεν υπάρχει. Πολλές ομάδες «βράζουμε στο ίδιο καζάνι», γι αυτο θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.»

-Ποιος ήταν ο προσωπικός σου στόχος;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να προσφέρω τα μέγιστα, και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους.»

-Πως κρίνεις το επίπεδο του τοπικού;

«Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό, λόγω του ότι η πλειοψηφία των παικτών έχει παραστάσεις και απο παραπάνω κατηγορίες.»

-Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Το μήνυμα μου στον κόσμο της ομάδας είναι να είναι δίπλα μας και να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται απο την διοίκηση,όλο το προπονητικό τιμ και εμάς τους παίκτες. Από εκει και πέρα εύχομαι να κάνουμε αυτό το δίωρο που θα έρχονται στο γήπεδο κάθε Κυριακή, να αξίζει.»

Related posts

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΓΣ Αργυρούπολης-Σούρμενα

Abola Team 3

Τσαμόπουλος Γιώργος (Διάνα): “Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου”

abola10

Έδεσε την άμυνα ο Χολαργός!

Abola Team