free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πρόσθεσε ποιότητα Κατσικούρη στα γκολπόστ ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Την ένταξη του έμπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Κατσικούρη ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύοντας σημαντικά τη θέση κάτω από τα δοκάρια

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Λιοσίων δημιουργώντας τις βάσεις, που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει υψηλούς στόχους στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Η διοίκηση του Ανδρέα Γεωργόπουλου σε άμεση συνεργασία με το νέο τεχνικό Αλέξη Γκλεγκλέ συνεχίζουν απρόσκοπτα τις ενέργειές που απαιτούνται για την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν να επιδείξουν αξιόλογη παρουσία σε όσες ομάδες έχουν αγωνιστεί.

Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και ο Ανδρέας Κατσικούρης.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Δημήτρη Κατσικούρη ο οποίος έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό, ενώ ειδικεύεται και στις αποκρούσεις πέναλτι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων, ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Κατσικούρη (Dimitris Katsikouris).

Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι το Κερατσίνι, ο Βύζας Μεγάρων, η Οδηγήτρια με την οποία κατέκτησε 2 φορές το πρωτάθλημα Πειραιά, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Χαραυγή.

Σε μια σύντομη δήλωσή του θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην ομάδα της ΑΕ Χαραυγη Αστερας που του συμπαραστάθηκε στον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Related posts

Τον τερματοφύλακα Γιώργο Αργυρόπουλο πήρε η Αθηναϊδα

Abola Team 2

Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟ Ρουφ

Παντελίδης Mάνος

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (1/10) πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team