free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ενισχύθηκε με Νένδο ο Α.Ο. Περιστερίου

Στην απόκτηση του 22χρονου αξιόλογου φορ Αλκαίου Νένδου (φωτό) προχώρησε ο φιλόδοξος Α.Ο. Περιστερίου

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνέχισε απτόητος ο Α.Ο. Περιστερίου δημιουργώντας τις υγιείς προοπτικές που θα του επιτρέψουν να σταθεί με αξιώσεις στο ερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Α ‘ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο η δημογφιλής ομάδα των δυτικών προαστίων προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη, αφού έδωσε τα χέρια με τον Αλκαίο Νένδο.

Ο 22χρονος φορ θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερς στα γήπεδα της Αθήνας, ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για την τεχνική του και το πολύ καλό μακρινό σουτ που έχει.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, και στη συνέχεια πήγε στον Κένταυρο Βριλησσίων όπου σε ηλικία μόλις 15 ετών αγωνίστηκε βασικός στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ έχοντας 15 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 4 γκολ. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Σουηδία, όπου αγωνίστηκε μέχρι και στην Β΄Εθνική δείχνοντας και εκεί τις ικανότητες του στο σκοράρισμα. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ορφέα Αιγάλεω, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 29 γκολ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην άνοδο της ομάδας στην Β’ ΕΠΣΑ.

Πλέον ο κόουτς Αλβέρτος Παπαδάκης θα έχει στα χέρια του ένα πολύ σημαντικό επιθετικό

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΦΑΣΕΙΣ 2-0 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 12-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Δεύτερο φιλικό για τον Κένταυρο Βριλησσίων με τον Α.Ο. Παθιακάκη αύριο Τετάρτη 1/9

Τάσος Ζαφειρίου

Τα σημερινά (27/10/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom