free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Από την Δόξα… στην εθνική!

Μια ακόμα χαρμόσυνη είδηση που μας κάνει να “φουσκώνουμε” από υπερηφάνεια και να δακρύζουμε από συγκίνηση ήρθε πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα μας. Ένα ακόμα δικό μας παιδί θα φορέσει το εθνόσημο στο στήθος !!!
Η μια, η μοναδική αρχηγός μας, η Μαρία Κοκμοτού κλήθηκε στην εθνική ομάδα κορασίδων και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Λιθουανία, προκειμένου να συμμετάσχει στους Προκριματικούς Αγώνες του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2019, με αντιπάλους τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες της Λιθουανίας της Αλβανίας και του Ε΄Ι΄ΡΕ.
Η Μαρία εντάχθηκε στην ακαδημία μας σε ηλικία 7 ετών και έφτασε έως τον τελικό του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΠΣΑΝΑ τη σεζόν 2015 – 2016 όντας αρχηγός της ομάδας μας και MVP του τελικού, στον οποίο αγωνιζόταν με αγόρια της ίδιας και μεγαλύτερης από αυτήν ηλικίας !!!
Η Μαρία την σεζόν 2016 – 2017 ως αρχηγός για μια ακόμη χρονιά του παμπαιδικού τμήματος και στυλοβάτης της άμυνας, η οποία ήταν μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, έφτασε με την ομάδα μας έως τις 8 καλύτερες της ΕΠΣΑΝΑ όντας αήττητη, ενώ συμμετείχε με την Δόξα Άνοιξης και στο διεθνές τουρνουά elite neon cup με φημισμένους αντιπάλους από όλο το πλανήτη !!!Την σεζόν 2017-2018,βάση των κανονισμών, η Μαρία μας, έπρεπε να μεταγραφεί σε αμιγώς γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και η Ολυμπιάδα Υμηττού δεν έχασε την ευκαιρία να την αποκτήσει. Η Μαρία αγωνίζεται μέχρι σήμερα στην Ολυμπιάδα Υμηττού, η οποία καλλιεργεί με μεγάλη μεθοδικότητα το γυναικείο ποδόσφαιρο, που έχει αναδείξει και πολλά άλλα κορίτσια εκτός της Μαρίας, κάνοντας εξαιρετική δουλειά έχοντας παρόμοια φιλοσοφία και σχεδιασμό με την δική μας ακαδημία !
Η Μαρία και η εξαιρετική ποδοσφαιρική της πορεία καθώς και ο αδαμάντινος χαρακτήρας της, έχουν αποτελέσει πόλο έλξης για τα κορίτσια της περιοχής μας και έτσι αυτή την στιγμή η ακαδημία μας έχει την χαρά να φιλοξενεί δεκαπέντε κοριτσάκια που ονειρεύονται να ακολουθήσουν τα βήματά της !!!
Μετά τους Αλέξανδρο Ντούλο , Νίκο Μιχελή η Μαρία Κοκμοτού γίνεται ο/η τρίτος/τρίτη αθλητής/αθλήτρια του Νίκου Πετρίτση που θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος , που αποτελεί την ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή !!!
ΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!
ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!!

Related posts

To 1o LIVE STREAMING του ΑΒΟLA WOMAN (Ολυμπιάδα Υμηττού – Φείδων Άργους)

Τάσος Ζαφειρίου

Στέλλα Μουζάκη (ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2018 και ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

Τάσος Ζαφειρίου

Ο Ατρόμητος τίμησε Χριστίνα Πετζετάκη και Ξανθή Μυσιρλή

Τάσος Ζαφειρίου