free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δε φεύγει ο Δώνης!

Έπειτα και από τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την άσχημη πορεία του Παναθηναϊκού στη μέχρι τώρα διοργάνωση της Superleague, η θέση του προπονητή ηταν στη διάθεση του κυρίου Αλαφούζου, για να παραιτηθεί ή όχι, ο Γιώργος Δώνης.
Μετά και από τη σύσκεψη κορυφής με Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, όλοι πίστευαν ότι θα άλλαζαν πολλά στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον η θέση του προπονητή και ίσως περισσοτέρων παραγόντων.
Τελικά, ο Γίώργος Δώνης θα παραμείνει στη θέση του παρά και την επιθυμία του τελευταίου να αποχωρήσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τα όσα αρνητικά έχουν γίνει ως τώρα για την ομάδα του. 
Έτσι ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα δώσει το παρών με τον ίδιο προπονητή και θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ομάδος, έπειτα και από την σαρωτική νίκη του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με 4-0.

Οι πράσινοι προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα, βαριά ήττα και ηθικό και με “ντέρμπι αιωνίων” προ των πυλών! 
Μοναδικός πλέον στόχος του κ. Δώνη , είναι να δώσει μια νέα “χροιά” στο παιχνίδι του, έτσι ώστε να κάνει το “comeback” στις νίκες ή τουλάχιστον να μην χάσει από την ερυθρόλευκη ομάδα που πηγαίνει “τραίνο” θα λέγαμε στις επιτυχίες, με 3 στα 3  και μηδέν παθητικό στο φετινό πρωτάθλημα.
Εν αναμονή λοιπόν..

Related posts

Για δύο χρόνια στον ΟΦΗ ο Κουσκουνάς

Abola Team 3

Α.Σ. Δραπετσώνας: “Συνέχεια με Λεκαράκο”

Abola Newsroom

Champions League Κωφών: Παναρκαδικός, να τον πιεις στο Ποτήρι !!!

Τάσος Ζαφειρίου