free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Εθνική στα μπαράζ με τεσσάρα

Στα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο προκρίθηκε και… τυπικά η εθνική, μετά τη νίκη της 4-0 επί του Γιβραλτάρ στην αυλαία των ομίλων.

Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε παρουσιάστηκε ιδιαίτερα… αγχωμένη στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι το γκολ του Τοροσίδη στο 32ο λεπτό, αλλά στο δεύτερο μέρος, με ωραίο ποδόσφαιρο και με… δράστες τους Μήτρογλου (62’, 63’) και Γιαννιώτα (78’) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή της στα μπαράζ του Μουντιάλ.

Πλέον, η Εθνική Ελλάδας θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα μπαράζ, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους τους Ελβετία, Ιταλία, Κροατία ή Δανία. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, ενώ τα διπλά ματς που θα κρίνουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα λάβουν χώρα τον Νοέμβριο.

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (68′ Μανιάτης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (68′ Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Ζέκα, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Γιβραλτάρ (Τζεφ Γουντ): Ιμπραχίμ, Γκαρσία, Τσιπολίνα, Ολιβέρο, Μπαρνέτ, Μπαρντόν, Γουόκερ, Ερνάντες, Πονς (72′ Γκίλινγκ), Κόουμπς (88′ Ρουίς), Λόπες (62′ Γιόμε).

Related posts

Ο Ολυμπιακός 64 εκατ. ευρώ σε 9 μήνες και πάει λέγοντας!

Abola Team 3

Η Β’ Αθήνας στο … πιάτο

Abola Team

«Γκρέμισε» την ΑΕΚ με Πρίγιοβιτς (video)

Abola Team 2