free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τέλος ο Καλύκας από Ερμή!

Άλλος ένας προπονητής ομάδας Γ’ Εθνικής, αποχαιρετά την ομάδα του και βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Δημήτρη Καλύκα, να υποβάλει την παραίτηση του από τον πάγκο του Ερμή Κορυδαλλού.
Ο προπονητής, που οδήγησε την ομάδα του Κορυδαλλού στην Γ’ Εθνική, παραιτήθηκε μετά την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδι, με το Κερατσίνι και με γραπτή δήλωση του, θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας, ενώ για την απόφαση του αυτή, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.
Η δήλωση του Καλύκα:
«Μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με το Κερατσίνι, δήλωσα την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή του Ερμή Κορυδαλλού η οποία έγινε αποδεκτή. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι νεαροί παίκτες του Ερμή απέδειξαν για ακόμη ένα ματς πόσο αξιόμαχο σύνολο διαθέτουν, παίζοντας άψογα τακτικά και έχοντας το πιο πενιχρό προϋπολογισμό της κατηγορίας. Το μέλλον τους ανήκει ολοκληρωτικά. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα, τα μέλη του Δ.Σ. που με εμπιστεύτηκαν, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές μου και να ευχηθώ στον Ερμή καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 
ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ». 

Related posts

Εξόφλησε τους πάντες ο Τσιριγώτης στον Ιωνικό

Kώστας Παλαιολόγος

Δύο αποχωρήσεις στον Εθνικό

abola10

Αποχώρησε ο Κωτσοβός από την Άνω Μερά

Mάνος Χρυσός