free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μία Κυριακή γεμάτη… Δάφνη Π. Φαλήρου!

Σε φουλ δράση βρίσκεται η ομάδα των νοτίων προαστίων την Κυριακή με συνεχούς αγώνες τόσα στα τμήματα υποδομών, όσο και στην αντρική ομάδα!
Πιο αναλυτικά όπως αναφέρουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (dafnipfalirou.gr):
“Η πορεία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Όμως ακόμα είναι η αρχή!
Η Δάφνη Π. Φαλήρου, υποδέχεται την Κυριακή (13/10, 16:00) την Αγία Ελεούσα με στόχο το 4Χ4 στο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΑ που θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην προσπάθεια αυτή, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο πλευρό των παικτών της ομάδας μας και να τους βοηθήσουμε ώστε να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη. Επίσης για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, αγωνίζονται από τα τμήματα υποδομής η Κ18Α που φιλοξενεί την Κυριακή (13/10, 13:30) τους Λύκους Χαϊδαρίου, ενώ η Κ18Β, την ίδια μέρα στις 19:00, την Τερψιθέα. 
Από κει και πέρα, η Κ16Γ, στο πλαίσιο του Respect Cup την Κυριακή (13/10, 11.00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ στο πλαίσιο του ίδιου τουρνουά, αγωνίζονται αυτό το σαββατοκύριακο, οι ομάδες Κ142006Β, Κ142007Α, Κ142007Β, καθώς και πολλά από τα τμήματα υποδομής των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, ενώ παράλληλα διεξάγονται για τα υπόλοιπα τμήματα φιλικοί αγώνες. Και αυτό το σαββατοκύριακο, στηρίξτε με το χειροκρότημά σας την προσπάθεια των τμημάτων της Δάφνης Π. Φαλήρου και των παιδιών μας, όπου και αν αγωνίζονται”.
*Φυσικά υπάρχει αναφορά και για τους αγώνες του Σαββάτου στην ιστοσελίδα της Δάφνης, όμως, το άρθρο στο “abola” γράφτηκε το βράδυ, με συνέπεια να έχουν γίνει ολοκληρωθεί ήδη όλοι οι αγώνες εκείνης της ημέρας.

Related posts

Σε άριστο κλίμα η προπόνηση της Πέμπτης στον Αγ. Δημήτριο

Abola Team 3

Σπουδαία διπλό ο Μικρασιατικός (1-3)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11)

Abola Team