free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: “Την Κυριακή όλοι γήπεδο!”

Πρωτοφανής συσπείρωση στις τάξεις των φίλων του Ρουφ για το ντέρμπι κορυφής με την Ηλιούπολη!
Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή και ώρα 16:00 οδηγούν στο Ρουφ!
Δυο φανέλες… βαριές σαν ιστορία τίθενται αντιμέτωπες με τη νικήτρια να κάνει ένα μικρό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Και τονίζουμε το «μικρό» αφού βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική και καμία ομάδα δεν κατακτά ή χάνει πρωτάθλημα αυτό το διάστημα.
Όπως είναι λογικό οι τάξεις των φίλων της “Αούστρια” έχουν τεθεί σε συναγερμό και αναμένεται να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σούπερ ντέρμπι με την Ηλιούπολη.
Μάλιστα από πλευράς κόκκινων εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία και καλούν τον κόσμο τους να βρεθεί στο γήπεδο στηρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Σταύρου Ηλιόπουλου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:
«Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 16:00 στο γήπεδό μας και να στηρίξουν την ομάδα μας για να διατηρήσουμε το νικηφόρο σερί στη μάχη του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζοντας την ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης όπου ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Δεν πρέπει να λείπει κανείς και αναμένεται να ζήσουμε στιγμές από το παρελθόν όπου το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο».

Related posts

ΕΠΣΑ: Το σημερινό (2/3) πρόγραμμα

Nάσος Φακίδης

Στράτο Βακερλή και Μαραγκουδάκη απέκτησε ο Χαραυγιακός

Abola Team 3

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10