free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πανταζόπουλος: “Επένδυση στα νέα παιδιά της Δάφνης Π. Φαλήρου”

Ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου των νοτίων προαστίων Αποστόλης Πανταζόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ σπορ για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα.
Συγκεκριμένα ο Αποστόλης Πανταζόπουλος, φιλοξενήθηκε στη συχνότητα της ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Όλη η Ελλάδα παίζει μπάλα» έδωσε το στίγμα του για τους στόχους που υπάρχουν στην ομάδα.
Αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, αλλά και στο πλάνο των Ακαδημιών και την προώθηση των παιδιών στην πρώτη ομάδα.
Αναλυτικά:
“Για την απόφαση να αλλάξει το πλάνο του σχεδιασμού: «Τελειώνοντας η περσινή χρονιά και έπειτα από τον υποβιβασμό στο μπαράζ, αποφασίσαμε μαζί με τη διοίκηση να επενδύσουμε στα παιδιά της Κ18. Μάλιστα η περσινή πορεία των «μικρών» που έφτασαν μέχρι τον τελικό της ΕΠΣΑ μας βοήθησε στο να πάρουμε πιο εύκολα αυτή την απόφαση. Έτσι είπαμε να προχωρήσουμε και να στηριχτούμε σε αυτά τα παιδιά και να κάνουμε μια νέα αρχή».
Για την ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά αυτά: «Στόχος μας ήταν να δείξουμε έμπρακτα ότι υπάρχει θέση για τα παιδιά της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα. Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και η πορεία της, ήταν για εμάς μια δικαίωση. Είναι για όλους στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και μια ηθική ικανοποίηση γιατί αυτά τα παιδιά είναι στην ομάδα από μικρά».
Για το αν υπάρχει υπομονή: «Αυτό είναι δεδομένο. Υπάρχει υπομονή και από τη διοίκηση, αλλά και από τους ίδιους τους προπονητές. Εμείς θέλουμε με τα παιδιά αυτά να δημιουργήσουμε έναν κορμό ώστε γύρω από αυτά να γίνονται οι απαραίτητες προσθήκες. Τελικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία να μην ανεβαίνει για έναν χρόνο στην πρώτη κατηγορία και μετά πάλι να υποβιβάζεται και κάθε χρόνο να ξεκινάμε από στην αρχή, αλλά να δημιουργήσουμε ένα σταθερό σύνολο».
Για τη λειτουργία της Ακαδημίας: «Έχουμε πάνω από 300 παιδιά. Όμως δεν μας απασχολεί μόνο ο αριθμός, αλλά το να γίνει σωστή δουλειά και να υπάρξει συνέχεια αλλά και ποιότητα. Θέλουμε για αυτά τα παιδιά να υπάρξει μέλλον, όχι μόνο στη Δάφνη Π. Φαλήρου, αλλά και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών».
Για το 4χ4 στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι καλό να υπάρχουν και αποτελέσματα. Όμως είτε έτσι, είτε αλλιώς εμείς δεν θα αλλάξουμε τη διαχείριση των παιδιών, ούτε θα βγούμε από το πλάνο που έχουμε θέσει. Με αυτά τα παιδιά θα βγάλουμε το πρωτάθλημα, θέλοντας -όπως σας είπα- να δημιουργήσουμε τον κορμό που θα βασιστούμε στο μέλλον».

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | ΧΑΝΤΕΣ Ε – ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΕΑΣ Π. 20-11-16

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου (16-17/2)

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Παντελίδης Mάνος