free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Νεοπεντελικός διευκρινίζει

Ανακοίνωση εξεδωσε ο Νεοπεντελικός στην οποία και απαντάει σε δημοσιεύματα για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχαν με τον κύριο Αποστολάκο. Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωσή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιώργος Τσεβάς αναφέρονται τα εξής:
Σχετικά με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στον τύπο τις τελευταίες ημέρες, επιθυμούμε ως
Νεοπεντελικος να διευκρυνησουμε τα εξής: Στη συνάντηση με τον νέο εντεταλμένο του Δήμου στα αθλητικά ζητήματα, κ. Αποστολάκο, που έλαβε χώρα το Σάββατο 26-10-2019, συζητήσαμε τα θέματα των ωρών που χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις του δήμου (γήπεδο Μελισσίων, 5Χ5 Πεντέλη), και έγινε μία πρώτη γνωριμία, όπου τον συνεχάρημεν για τα νέα του καθήκοντα.
Ουδέποτε ο κ. Αποστολάκος ανέφερε οτιδήποτε περί αποστολής στοιχείων που αποδεικνύουν την εντοπιότητα των αθλούμενων των ακαδημιών όπως του προτάθηκε από πρόεδρο αλλης ομάδας. Κάτι τέτοιο γνωρίζουμε όλοι καλά ότι παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των αθλητών και αντιθέτως με όσα γράφτηκαν, στην πραγματικότητα δήλωσε ότι επιθυμεί να βοηθήσει τα τοπικά σωματεία και να αποκλείσει από το Δήμο ανταγωνιστικά σωματεία που καλλιεργούν το ίδιο άθλημα και δεν έχουν την έδρα τους το Δήμο μας. Εντοπιότητα των αθλητών έστω και κατά μεγάλο ποσοστό δεν γίνεται να εφαρμοστεί σε ένα Δήμο που είναι όμορος με τόσους άλλους και οποιοσδήποτε γονέας μπορεί να φέρει το παιδί του στα τοπικά σωματεία από το Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια κτλ.
Επιπλέον δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία ανάμειξη με τα δημοσιεύματα αυτά και υπενθυμίζουμε ότι όποτε επιθυμούσαμε, όπως τώρα, να επικοινωνήσουμε κάτι προς το κοινό ή προς το Δήμο, είτε εκδίδουμε ανακοίνωση, είτε ερχόμαστε σε απευθείας επαφή με τον φορέα ή πρόσωπο που εμπλέκεται. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η καλλιέργεια και η ανάπτυξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου στο Δήμο μας. Επίσης ενημερώνουμε ότι ο Νεοπεντελικός έχει μόνο τμήμα ποδοσφαίρου και η ομάδα μπάσκετ την Νέας Πεντέλης ονομάζεται Α.Ε. Πεντέλης, όπως ανακριβώς γράφτηκε στα εν λόγω δημοσιεύματα.
Με τιμή,
Γεώργιος Τσεβάς
Πρόεδρος Δ.Σ.

Related posts

Ψύλλιας: «Με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη»

Μοιρασιά στην Κηπούπολη (1-1)

Abola Team

Κωνσταντίνος Μαύρος (Κορωνίδα Γαλατσίου): “Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της καινούργιας σεζόν”

Τάσος Ζαφειρίου