free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη με ανατροπή και κορυφή η Θύελλα !!!

Mετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο οποίο είχαμε τρία γκολ δύο κόκκινες κάρτες και πάρα πολλές κίτρινες, η ομάδα της Θύελλας Καμαρίου κατάφερε να αποδράσει από το Ζηρίνειο με ένα πολύτιμο τρίποντο το οποίο την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, παρέα με την Καλλιθέα.

Το τελικό 1-2 επί της Κηφισιάς ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ. Στο πρώτο 20λεπτό μάλιστα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες πριν πετύχουν το 1-0 στο 31΄ με τον Παυλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, πέντε λεπτά αργότερα με πέναλτι σε χέρι αμυντικού και τον Ηλιόπουλο να το εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Η ροή του αγώνα άλλαξε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 53′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πρίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αριθμητική υπεροχή είχε άμεσα αποτελέσματα για την Θύελλα αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή και να πάρει κεφάλι στο σκορ με σκόρερ και πάλι τον Ηλιόπουλο. Στην συνέχεια μάλιστα η Θύελλα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι αλλά δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Η Κηφισιά ανέβασε την πίεση της στη συνέχεια η οποία έγινε μάλιστα πιο έντονη μετά το 82′ με την αποβολή του Μαλάι με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Η άμυνα της Θύελλας όμως άντεξε και επιστέφει στη Σαντορίνη με τους τρείς βαθμούς στις αποσκευές τις. 

Το φίλμ του αγώνα:

1′ Σουτ του Βέρμπη, άουτ η μπάλα
4′ Απευθείας φάουλ του Γκούμα, θα καταλήξει ψηλά αουτ.
14′ Σέντρα του Έσλερ που θα αλλάξει παιχνίδι για να βρει τον Πρίτσα, που με σουτ στην κίνηση θα “σημαδέψει” το οριζόντιο δοκάρι
15′ Σέντρα Έσλερ, ο Παυλάκης επιχειρεί ψαλίδι που θα καταλήξει άουτ
31′ Γκολ: Ο Παυλάκης με ωραίο συρτό σουτ από αριστερά μετά από ωραία προσποίηση του Βέρμπη,ανοίγει το σκορ στο Ζηρίνειο
35′ Κίτρινη κάρτα στον Μαλάι για μαρκάρισμα
36′  O Παυλάκης έκανε χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, την οποία και ανέλαβε να εκτελέσει ο Ηλιόπουλος ισοφαρίζοντας σε 1-1 παρά την προσπάθεια του Μιχελή. 
41′ Ο Πρίτσας δέχεται κίτρινη για μαρκάρισμα
42′ Ωραία πάσα του Ζέλο για τον Μπουσάι που θα επιχειρήσει σουτ, άουτ.
49′ Μακρινό σουτ από τον Σιμιτσή, λίγο πάνω από το οριζόντιο η μπάλα!
53‘ Κόκκινη κάρτα για τον Πρίτσα, που αντίκρισε 2η κίτρινη για μαρκάρισμα.

54′ Γκολ: Ο Μπουσάι βρήκε  με ωραία κάθετη τον Ηλιόπουλο που διείσδυσε στην περιοχή και νίκησε τον Μιχελή για να βάλει τη Θύελλα σε θέση οδηγού!

66′ Μπαλιά του Ζέλο με αποδέκτη τον Ηλιόπουλο, πρόλαβε ο Μιχελής και βγήκε να μπλοκάρει
71′ Πολύ ωραίο γυριστό του Ρεντζή, η μπάλα ελάχιστα άουτ!
72′ Κίτρινη στον Ανδριόλα για καθυστέρηση
82′ Δεύτερη κίτρινη στο Μαλάι για θέατρο.
89′ Σέντρα – σουτ του Βέρμπη, μπλόκαρε ο Ανδριόλας
89′ Κίτρινη στο Ζέλο για μαρκάρισμα
94′ Κίτρινη στον Παπαζαχαρία για καθυστέρηση

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Βλάχος (58′ Ρεντζής), Έσλερ, Τζέλη (58′ Τεγούσης), Πρίτσας, Τόσκας (80′ Κολόκας), Χριστοφιλέας, Βέρμπης, Γκούμας (58′ Κωνσταντίνου), Παυλάκης, Γεωργόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Γελαδάρης, Σπανός, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Ηλιόπουλος (85′ Μαντούσης), Φύτρος (73′ Μαυρομάτης), Μπουσάι (69′ Γεωργιάδης)

 

 

Related posts

Λευκή ισοπαλία στους Αγίους Ανάργυρους

Mάνος Χρυσός

“Φονέας” στο Κερατσίνι!

Abola Team

Στο 81′ η λύτρωση για την Άνω Μερά

Mάνος Χρυσός