free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ασταμάτητος Ολυμπιακός Λιοσίων

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε με 4 – 0 εκτός έδρας των Πετραλώνων και έδειξε πως επί ημερών Σάκη Σάσσαλου έχει βρει τα βήματα του.
Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε ο Λαμπρόπουλος στο 35′, με το γκολ αυτό να είναι που χώριζε τις δύο ομάδες στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί και μπήκαν με σκοπό να… κλειδώσουν τη νίκη και τα κατάφεραν. Στο 60′ ο Γεωργακόπουλος έκανε το 0 – 2, με τον Γκαβζίδης στο 68′ να γράφει το 0 – 3. Το τελικό 0 – 4 διαμορφώθηκε από τον Κωτουλια με σουτ στο 83.
Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός έχει πλέον 14 πόντους και ισοβαθμεί προς στιγμήν με τη Νέα Ιωνία στην 8η θέση, ενώ τα Πετράλωνα έμειναν με 6 βαθμούς στην προτελευταία θέση.
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ : Καβακλής, Βλαβιανός (65′ Κουτλής), Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Παρασκευόπουλος, Ζελενίτσας (70′ Γκελασβίλι), Φιλόπουλος, Μουρίκης, Δρόσος (75′ Καρακάσης), Ιωάννου (45′ Τσιακίρης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος Ν. (65′ Πατέλης), Παναγιωτίδης (70′ Σιούτης), Γωγιός, Τσουκαλάς, Φραγκόπουλος, Μιχάλης (46′ Κωτούλιας), Παπαδόπουλος Κ., Λαμπρόπουλος, Γκαβζίδης (80′ Γεωργόπουλος), Γεωργακόπουλος.

Related posts

Ο Άρης Πετρούπολης 1-0 την Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Στο τουρνουά της Χαλκίδας 2018 παμπαιδικό και junior της Αγ. Παρασκευής

Abola Team 3

Ανακοίνωσε Πατινιώτη η Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 2