free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για Μελίσσια

Τα Μελίσσια πήραν μία πολύ σπουδαία νίκη, κάνοντας παράλληλα μία τεράστια ανατροπή στο σκορ, καθώς επικράτησαν με 3 – 1 της Αγίας Παρασκευής.
Η «Santa» κατάφερε να παγώσει το γήπεδο των Μελισσίων μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα, όταν ο Τσοπανάκος κατάφερε να γράψει το 0 – 1 στο 2ο λεπτό. Το γκολ του Τσοπανάκου ήταν και εκείνο που χώριζε τις δύο ομάδες στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν και εκείνοι να ισοφαρίσουν στην πρώτη φάση του ημιχρόνου, με δράστη τον Πουλάκη. Στο 57′ ο Τριανταφυλλίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Με την κόκκινη της Αγίας Παρασκευής, τα Μελίσσια βγήκαν πιο επιθετικά και σημείωσαν ακόμα δύο τέρματα, με δράστη τον Παπαχρήστου στο 60′ και στο 91ο λεπτό. Να σημειώσουμε πως η Αγία Παρασκευή στο 70′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νικολάου.
Με τη νίκη αυτή η Αγία Παρασκευή έμεινε στην 3η θέση με 21 βαθμούς, ενώ τα Μελίσσια πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα, καθώς πλέον έχουν 13 πόντους και ισοβαθμούν με τον Αθηναϊκό και τον ΑΟ Περιστερίου στην 10η θέση.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μπακογιάννης, Σαμοΐλης και Καραγεώργος
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Κωνσταντάκης (55′ Μακρυπίδης), Πάσσαρης (46′ Καραμπίνης), Πουλάκης, Φακής, Σεϊτάι (46′ Παπαχρήστου), Τούντας, Καλημέρης, Φακής (70′ Οικονόμι), Αρβανίτης
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Τζίτζης (46′ Αθανασίου), Χαντζίου (71′ Μπόλης), Σουβατζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Μπρυτσικάρης, Ψαραδέλης, Τσοπανάκος (59′ Κολινιάτης), Κραψίτης
Φώτο του αγώνα σε λίγο…

Related posts

Τα αποτελέσματα της 4η Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ

admin

Σε συμφωνία με Τάμπραντζη καταλήγει ο ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3

Οι σύμβουλοι της ΕΠΣΑ που θα παρακολουθήσουν τα ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (20/12)

Abola Team 3