free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έκανε “σεφτέ” ο Εθνικός, 4-0 τον Ηλυσιακό.

Χρειάστηκε να φθάσουμε στην 11η αγωνιστική για να γευτούν την χαρά της νίκης στον Εθνικό και να κάνουν πλέον όνειρα για καλύτερη συνέχεια στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μία νίκη μάλιστα με το εμφατικό 4-0, επί του Ηλυσιακού στο γήπεδο του Ρέντη.
Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σκορπώντας τα χαμόγελα σε όσους φίλους της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών , οι οποίοι τους αντάμειψαν με τα 4 πολύ όμορφα γκολ που πέτυχαν.

Ο “χορός” των γκολ ξεκίνησε στο 30΄ με τον αρχηγό του, τον Μουσταφίδη, με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίγει το σκορ (1-0). Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια παρ’ ότι οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως να πετύχουν άλλο τέρμα. Αυτό όμως άλλαξε με το ξεκίνημα της επανάληψης αφού το δευτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Ο Ευαγγέλου από δεξιά έκανε την επικίνδυνη σέντρα η μπάλα στάματησε στο χέρι αμυντικού του Ηλυσιακού με τον διαιτητή της συνάντησης να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και ο  Μουδούρογλου να ευστοχεί  και να διαμορφώνει το 2-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στην συνέχεια για το Ηλυσιακό αφού στο 48′ έμεινε με 10 παίκτες  με την αποβολή του Ταβάρες  ο οποίος κτύπησε εκτός φάσης τον Δημακάκο.

Στο 75΄ο Γκέτσι σκοράρει ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και τέλος στο 87΄ο Νταούλιας με δυνατό ευθύβολο σουτ στέλνει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κοντοπίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.                                                                                                                                                                              ΕΘΝΙΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης, Νταούλιας (66΄Νυφαδόπουλος) , Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράϊ, Γκέτσι (86΄Χατζηστάμος), Δημακάκος (82΄Παπαγεωργίου), Μουδούρογλου (69΄Σαραντόπουλος), Πολίτης, Διάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Νομικός, Χαραλάμπους, Παπαδημητρίου(46’ Ζαφείρης), Σαμιώτης, Αμανατίδης, Σεράνι(85’ Μουκίδης), Ταβάρες, Ηρακλής, Μενδρινός, Κονδύλης(46’ Γκουσάι).

.

 

 

Related posts

Ορίστηκαν τα αναβληθέντα παιχνίδια στον 5ο όμιλο

Mάνος Χρυσός

Έσωσε το βαθμό στο τέλος ο Ακράτητος

abola10

Η 8η Αγωνιστική της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο

Abola Newsroom