free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μοιρασιά» για Αιολικό και Αήττητο Σπάτων

Ματς χωρίς νικητή αυτό μεταξύ του Αιολικού και του Αήττητου Σπάτων σήμερα το μεσημέρι (16:00) στο γήπεδο της Μυτιλήνης με σκορ 1-1 που άφησε ανικανοποίητη την ομάδα του Παππά – Αντωνάκα, αφού θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Λαμπράκης, Παλαμούτσης ήρθαν κοντά στο γκολ στην αρχή του ημιχρόνου και με τους δύο να σουτάρουν άουτ αλλά και ο Τζανουλίνος πιο μετά  που εκτέλεσε φάουλ χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο Αήττητος Σπάτων πέτυχε ένα γκολ στο 22′  με τον Δρίτσα, αλλά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.
Το ματς έκλεισε 0-0 στο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Αιολικός ήταν αυτός που έχανε τις ευκαιρίες και πάλι για να ανοίξει το σκορ με τον Αήττητο να προσπαθεί κυρίως με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Στο 73΄ τελικά και σε ανατροπή του Λαμπράκη ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι που ανέλαβε ο ίδιος να εκτελέσει και να κάνει το σκορ 1-0 υπέρ του Αιολικού.
Στο 78΄ο Γερολυμος για τον Αήττητο είχε την ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά το σουτ του πήγε άουτ.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα στο 79΄ από το 2-0, όταν ο Κόρνεφ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα από κόρνερ του Λαζαρίδη.
Προς το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87’ μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Αήττητο, η μπάλα κόντραρε στον Καλαφάτη που στη προσπάθεια του να διώξει, την έστειλε στα δίχτυα του Σφύρλα, για το τελικό 1-1.
Ο νόμος (θα λέγαμε) του ποδοσφαίρου που όποιος χάνει τις ευκαιρίες να δέχεται τελικά το γκολ, ίσχυσε σε αυτή τη περίπτωση και ο Αιολικός με τις αρκετές ευκαιρίες έμεινε με την ισοπαλία ενώ η  ομάδα του Τσιώλη κέρδισε το βαθμό.
Στη βαθμολογία: Αιολικός με 14 βαθμούς – 10η θέση και Αήττητος Σπάτων 13 βαθμούς – 7η θέση.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Παππάς – Αντωνάκας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Παλαμουτσής (68′ Σεκού), Σπόλιαριτς, Λαζαρίδης, Κόρνεφ (82′ Τσομπανέλλης), Μπουρούς, Λαμπράκης
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τσιώλης): Στεφανίδης, Γραμματίκας (77′ Στυλιανόπουλος), Ασλάνι (56′ Τσακυργιάννης), Σπίντζος, Βενέτης, Ντουσάι, Χουσελάς (64′ Πρέντι), Ανγκέλι, Δρίτσας (70′ Αρκουμάνης), Τζανουλίνος, Γερόλυμος

Related posts

Αίας Σαλαμίνας: Ενίσχυση στην άμυνα, ανακοίνωσε τον Στρατή Σαλταμάρα

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος εποχής για τον Κάτσικα στον Αστέρα Βάρης

Abola Team

Γλύτωσε στο τέλος ο Παλληνιακός!

Abola Team