free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νέα νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου

Ο ΑΟ Περιστερίου πήρε την τρίτη διαδοχική του νίκη, καθώς μετά την επικράτηση του την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αλλά και στο Κύπελλο επί της Κοψαχείλας, νίκησε και τη Νέα Ιωνία με 2 – 1.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λέτσι έδωσε το προβάδισμα στους «ροσονέρι» στο 25’, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Καφετζή (44’). Με την έναρξη του β’ μέρους ο Νένδος με σουτ έστειλε την μπάλα να… αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1.
Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ Περιστερίου έχει πλέον 13 βαθμούς και ισοβαθμεί με τα Μελίσσια και τον Αθηναϊκό στην 10η θέση, ενώ η Νέα Ιωνία έχει 14 πόντους και είναι στην 8η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (87′ Λιγκοπόρα), Μπούζας, Σετελάρι, Βελέντζας, Κλωνάρης, Λέτσι, Ζιάμπρας, Θεοδώρου (60′ Καραχάλιος), Μπέντας (90′ Δήμας), Νένδος (70′ Κουτσούκου).
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Τζίφας (60′ Σταθόπουλος), Θερμός (46′ Παντελίδης), Σιγάλας, Νταϊφώτης, Χάλος, Ζαρκαδούλας, Βογατσάς (85′ Μπαντές), Πρισιμιτζής, Καφετζής, Καλογέρης (70′ Θύμιος).

Related posts

Αποχώρηση Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Ελεούσας!

abola10

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-4: Τα στιγμιότυπα

abola10

H κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Abola Team