free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε η Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως πήρε το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης, καθώς επικράτησε με 2 – 1 του Άγιαξ Ταύρου.
Ο Αίαντας προηγήθηκε με τέρμα του Σωτηρόπουλου στο 10’, βάζοντας δύσκολα στον ιστορικό σύλλογο των νοτίων προαστίων. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του ημιχρόνου, με γκολ του Φέρτη στο 40’, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1 – 1. Στο β’ μέρος η Ηλιούπολη μπήκε ώστε να ολοκληρώσει την ανατροπή και το κατάφερε. Ο Σαλαπάτα εκτέλεσε εύστοχα στο 55’ πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του λίγο πριν και έγραψε το τελικό 2 – 1.
Με τη νίκη αυτή η Ηλιούπολη μένει μόνη δεύτερη με 26 βαθμούς και ακολουθεί τον ΠΑΟ Ρουφ βρισκόμενη στο -2, ενώ ο Άγιαξ Ταύρου έμεινε με 12 πόντους στην 10η θέση μαζί με το Χαϊδάρι.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Πατεράκης, Μπανιάς και Βαξεβανέλης
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τυκταπανίδης, Καλατζής, Μπουτίβας (35′ Φέρτης), Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης, Σταύρου, Σάντος (90’ Φούφας), Γκούγκας (86’ Κωτσερίδης), Σαλαπάτας (90’ Ορφανός), Αγκόλι
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ : Ηρακλής, Στασινόπουλος (75’ Στάμος), Γούλας, Στρέφι (85’ Κλείδης), Γαλάνης, Σιώζος, Ερμάλ (85’ Γκούφας), Πιέτρι, Τζελίλ (65’ Χαλίλι), Θαναηλάκης, Σωτηρόπουλος

Related posts

Ο Ποσειδώνας στο 121′ νίκησε 2-1 τον Κεραυνό στο τοπικό ντέρμπι

Abola Team

Πήρε Σκαφτούρο ο Χαραυγιακός!

Abola Newsroom

Νίκες για Σούρμενα & Λαρισαϊκό, ισόπαλοι Απόλλων Χαλ.-Ελευθερούπολη

Abola Team 3