free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νίκες για Σούρμενα & Λαρισαϊκό, ισόπαλοι Απόλλων Χαλ.-Ελευθερούπολη

Με πολύ φόρα από την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑ τα Σούρμενα νίκησαν 1-0 τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό και πλέον το Αιγάλεω πλησίασε στους 4 βαθμούς.

 

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 67′ ο Κώστας Γιοματάρης που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή. Οι πρωτοπόροι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα αλλά στάθηκαν και άτυχοι, αφού έχασαν δύο παίχτες λόγω τραυματισμού, ενώ στο φινάλε έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Αντωνιάδη.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Μετλίου, Ζιώγας, Κορκολής, Τσακύρης, Μανωλιάδης, Πρέκας, Θεοδώρου (77′ Δ. Γιοματάρης), Χατζηπαναγιώτης (55′ Κ. Γιοματάρης), Καζαντζής, Δημογιάννης (88′ Γκοβιλάς)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας (46′ λ. τρ. Τριανταφύλλου), Κουμπούλης, Αναγνώστης (70′ Λώλος), Μπρίλης, Αντωνιάδης, Τσεβάς (18′ λ. τρ. Σινάνι).

 

O Λαρισαϊκός νίκησε εκτός έδρας την πολύ μαχητική αλλά άπειρη ΑΕ Ιλίου με 3-1 και παραμένει ζωντανός στη μάχη της ανόδου. Η ομάδα του Αποστόλη Τσιλίκα κατάφερε στο τελευταίο 10λεπτο να λυγίσει την αντίσταση των γηπεδούχων και να πάρει τη σημαντική νίκη έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θάνο που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 32′ με γκολ του Κουμπούρα Χ. και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 42′ με τον Θάνο. Στο 2ο μέρος ο Λαρισα’ι’κός κυριάρχησε, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το τελευταίο 10 λεπτο για να πάρει τη νίκη, με τον Θάνο στο 81′ να κάνει το 1-2 και τον ίδιο παίχτη στο 88′ με το τρίτο προσωπικό του γκολ να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Γεωργακόπουλος, Γκότσε, Κουμπούρας Χ. (65′ Μηναϊ’δης), Μαυρομάτης, Φύκηρης, Λιλάι, Τζανάκης (46′ Τριανταφύλλου), Θεοδωρόπουλος, Σαλιάι, Πάνος, Δημοθεόδωρος (81′ Κουμπούρας Γ.).

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Παπαγιαννόπουλος, Ντε Αμπρο, Παππάς, Λαθύρης, Παπαδόπουλος (63′ Πουλίτσης), Σαχπαζίδης (46′ Γκέργκι), Θάνος, Φυτόπουλος, Καμπίτσης, Μέξη, Τουρμάνης (85′ Παραμυθιώτης).

 

Απόλλων Χαλανδρίου και Ελευθερούπολη ήρθαν ισόπαλοι με σκορ  2-2 και συνεχίζουν να ισοβαθμούν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενου προηγήθηκαν 0-2 και φαινόταν πως κρατούσαν στα χέρια τους τη μεγάλη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, και στις καθυστερήσεις κατάφεραν να πάρουν το βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 18′ με γκολ του Γουδέλη  που έκανε το 0-1, ενώ στο 60′ ο Χαλάς διπλασίασε τα τέρματα της Ελευθερούπολης  κάνοντας το 0-2. Ο Μήτρου  στο 63′ μείωσε σε 1-2, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βλάχος της Ελευθερούπολης στο 70′. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση , και τα κατάφεραν στο 93′ με σκόρερ τον Γαλανόπουλο που έκανε το τελικό 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Σύρακας, Βλάχος, Βλογιανίτης, Ψάλλας (89′ Παναγιώτου), Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης (60′ Γογγολίδης), Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Κανδεράκης, Μήτρου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Μολφέσης, Αγγελακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βλάχος, Τσούκας, Γκόλιας (23′ λ. τρ. Φατούρος), Αχμέτ, Τσουτσουδάκης, Χαλάς (82′ Καρυπίδης), Γουδέλης (66′ Δρυμωνίτης), Δαυίδ.

Related posts

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (6 & 7/5) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Η αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση στην ΑΕ Χαλανδρίου

Abola Team