free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νέα γκέλα για Αθηναΐδα

Για ακόμα ένα παιχνίδι, η Αθηναΐδα έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, καθώς έφερε ισοπαλία με τον 14ο της βαθμολογίας Πλάτωνα, με σκορ 1 – 1.
Το σκορ άνοιξε στο 4’ για τους γηπεδούχους ο Ντιντιφάς, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό, όταν ο Ξούρας έστειλε την μπάλα να… αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1 – 1.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μημίδης, Πρίντζιος και Βαρβιτσιώτης.
Με την ισοπαλία αυτή η Αθηναΐδα έχει πλέον 19 πόντους και είναι στην 64 θέση, ενώ ο Πλάτωνας έχει αισίως 5 πόντους και όπως προείπαμε βρίσκεται στην 14η θέση.
ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Ιορδανίδης, Καργιώτης, Κατσιώρης, Χρονόπουλος, Κατσούδας, Κανδαλέπας, Ντιντιφάς, Τσουτσουράς, Κωστάλας (75’ Σκεύης), Κορφιάτης (90’ Βαγγέλης), Καραμπαλής (46’ Δουληγέρης)
ΠΛΑΤΩΝ: Κωστόπουλος, Καλοπέτρης, Ξούρας, Φελεμέγκας, Κάτσος, Γεωργιάδης, Σωτηριάδης (46’ Λαμπρόπουλος (90’ Ψωρομύτης), Λαμάι, Οικονομίδης (90’ Κουλικούρδης), Μαξακούλης, Σωτηριάδης

Related posts

Ζαμπέτας στην Ιεράπολη

abola10

Βελτιωμένη η Θύελλα Καμαρίου, 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Team 2

Η διάρκεια και η σταθερότητα στην απόδοση είναι ο στόχος του ΠΑΣ Γαλάτσι όπως δήλωσαν οι Θανάσης Ζαμπούρας και Παν. Κωτσοβός

Abola Team 3