free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ανεβαίνει ο Ήφαιστος με χατ-τρικ Νησαριώτη!

Λύγισε και τον πάντα επικίνδυνο ΓΣ Αργυρούπολης ο Ήφαιστος Περιστερίου που επικράτησε με 3-1 και παραμένει κοντά στην κορυφή. “Σόου” του Νησαριώτη που πέτυχε και τα τρία γκολ!
Στο 25′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το Νησαριώτη με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 38′, αλλά τη μία ο Κούβαρος με εκπληκτική επέμβαση και στη συνέχεια της φάσης ο Ντάτση έδιωξαν πάνω στη γραμμή!
Στο 60′ ο Νησαριώτης έκανε το 2-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, με τον Αργύρη στο 65′ να ξαναβάζει στο παιχνίδι τους “πορτοκαλί”.
Όμως οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να έχουν ένα Νησαριώτη που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και με το τρίτο του προσωπικό τέρμα στον αγώνα στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Κελεκίδης, Τσολακίδης, Κούλης
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Κούβαρος, Ζαφειράτος, Λεβέντης, Ντάτσι, Σφίχτης, Βελλιανίτης (53′ Χάιδας), Καλκανάκος (52′ Μπράτι), Τσάτσα, Νησαριώτης (83′ Στόινα), Γονής (68′ Τζωρτζακάκης), Χίος
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Ευαγγέλου, Χιόνης, Κακούτης, Γεωργάκας, Μαργαρίτης, Γιαννίκος (60′ λ.τρ. Σταθακόπουλος), Αργύρης (78′ Βλάχας), Υφαντής, Ζαννίκος, Γκρεβτσίδης (82′ Σαμπάνης), Δρακοντίδης

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (23/9 και 24/9) στους Νέους και τους Παίδες της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Βλάχος: «Να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλική “λευκή” ισοπαλία ΑΟ Περιστερίου και Αθηναϊκός

Abola Team 2