free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Τσίμπησε» την κορυφή μετά το διπλό ο Πανιώνιος Καισ/νης

Τη 10η νίκη του πανηγύρισε Πανιώνιος Καισ/νης (31 βαθμοί) επικρατώντας του Διαγόρα Αιγάλεω (15 βαθμοί) με 0-2 και απολαμβάνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα μέχρι να γνωρίζει το αυριανό αποτέλεσμα ανάμεσα σε Άμιλλα Περιστερίου και Πράσινα Πουλιά όπου με νίκη της Άμιλλας Περιστερίου, θα βρεθεί στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό διαφορά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ 0-2
Ο Διαγόρας έκανε ένα δυνατό πρώτο 15λεπτο και στη συνέχεια του παιχνιδιού ανέβηκε ο Πανιώνιος χωρίς όμως να μπορέσει καμία ομάδα να μετουσιώσει κάποια φάση σε γκολ.
Μοναδική και καλύτερη φάση στο παιχνίδι ήταν στο 20΄το δοκάρι του Διονυσοπουλου με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για τον Πανιώνιο Καισ/νης.
Έτσι το ματς πήγε ισόπαλο 0-0 για το πρώτο ημίχρονο.
Στο β΄ ημίχρονο, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που κατάφερε με τα τέρματα του Καρκου στο 65΄και στο 85΄, με κοντινά πλασέ και τα δύο, να πάρει τη νίκη και μαζί και το τρίποντο στη βαθμολογία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας κατάφερε να πετύχει 2 γκολ αλλά κατοχυρώθηκαν ως οφσάιντ: μια στο 70΄ όταν ο Χατζηλιας με σουτ συρτό εκτός περιοχής βρήκε τον Μπαλλι που έβαλε την κόντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά σε θέση οφσάιντ και άλλη μια προς το τέλος του παιχνιδιού με τον Μπαλλι αυτή τη φορά να σουτάρει εκτός περιοχής και ο Χατζηλιας να πετυχαίνει το γκολ με προβολή όπου και ακυρώθηκε πάλι ως οφσάιντ.
Διαιτησία: Συψας Ι., Στρικος Ι., Μπαζακουλας Π.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αλεξοπουλος, Γονιδακης, Μαρτινος, Βαλοδημος, Τσαγρης, Γεωργουλης, Βαβυλης, Μπαλλι, Χατζηλιας, Μαργαριτοπουλος, Παπαγεωργιου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ: Αλευρης, Παφλιας (67΄Δημας), Σουλιωτης (80΄Παπαθανασιου), Διονυσοπουλος, Ραντοπουλος, Βουτζαλης, Κουβουσης (87΄Γκινης), Καρκος, Σουλιωτης, Πρασσας, Κουζελης.

Related posts

Άφησαν υποσχέσεις οι «υπό δοκιμή» στην Κορωνίδα

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά του Κεραμεικού

Abola Team 2

Ντέτσικας: «Δείξαμε την ποιότητά μας»

Kώστας Παλαιολόγος