free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Άφησαν υποσχέσεις οι «υπό δοκιμή» στην Κορωνίδα

Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δοκιμάζονται από τον τεχνικό του συλλόγου του Γαλατσίου Γιάννη Καπράλο (φωτό).

 

 

 Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται στην Κορωνίδα ο σχεδιασμός που αφορά την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν

 

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος περνάει από … κόσκινο ορισμένους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει τη ζωηρή τους επιθυμία να ενταχθούν στην νεανική ομάδα του Γαλατσίου, όπως φυσικά και αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Στο νικηφόρο φιλικό με 2-1 επί του Άρη Χολαργού η τεχνική ηγεσία έμεινε ενθουσιασμένη από την απόδοση ορισμένων υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών, που πήραν χρόνο συμμετοχής. Α ονόματα των παικτών, που «σκανάρονται» έντεχνα δεν αφήνουν να διαρρεύσουν προς τα έξω, ωστόσο, γεγονός είναι ότι το τελευταίο διάστημα που λαμβάνουν μέρος σε προπονήσεις ακι φιλικά, αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να κινηθούν διαδικασίες απόκτησής τους

Επίσης στις προθέσεις των ιθυνόντων της Κορωνίδας είναι να κλειστούν σύντομα τουλάχιστον άλλο δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μπαλόπουλος: «Θέλουμε πολύ την νίκη με ΑΕ Αιγάλεω»

Kώστας Παλαιολόγος

Πανθησειακός-Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-1

Abola Team 3

Κορωνίδα-Πράσινα Πουλιά 4-1

Abola Team 3