free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Κληρώνει» για τον Σπυράκη στον Άρη Χολαργού

Συνάντηση με την διοίκηση του Άρη Χολαργού αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός (φωτό), ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές αναμένονται οι προσεχείς ημέρες στον Άρη Χολαργού αναφορικά με την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

Με βάση νεότερες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οι ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν το καθοριστικό ραντεβού με τον τεχνικό Γιώργο Σπυράκη,  για την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως φυσικά και για τις κατευθυντήριες γραμμές που θα δοθούν.

Με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει τα εξής:

«Περιμένω κλήση από την διοίκηση να βρεθούμε, ώστε να συζητήσουμε για μία σειρά καίριων θεμάτων που αφορούν την ομάδα μας, όπως φυσικά και για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας μας. Από την πλευρά μου υπάρχει διάθεση να μείνω, ωστόσο θα πρέπει να συζητήσουμε να δούμε πώς θα κινηθούμε και πάνω σε ποιούς τομείς θα στηριχθεί η χάραξη του σχεδιασμού» 

Φιλικό με αντίπαλο τον Τριφυλλιακό θα δώσει ο Άρης Χολαργού το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (29/5 – 8:30 μ.μ.), όπου η τεχνική ηγεσία ενδέχεται να προβεί σε πολλές δοκιμές παικτών, 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (20/11/22)

Abola Newsroom

Πόλος έλξης για πολλούς ποδοσφαιριστές ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας του επιτυχημένου και πεισματάρη τεχνικού Πέτρου Φυλακούρη μετά το άλμα αρκετών ποδοσφαιριστών του στις εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες

Abola Team 3

Ο Υμηττός 1-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team 3