free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ξανά με Χρήστο Φίλη ο Άφοβος Σεπολίων

Με προπονητή τον Χρήστο Φίλη θα πορευθεί και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά -τρίτη σερί σεζόν- ο Άφοβος Σεπολίων με στόχο να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε φέτος λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος και είναι η άνοδος στην Β’ Αθήνας.
Άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Φίλη θα είναι ο Αλέξης Νικολόπουλος, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Τρίτη 17 Αυγούστου. Μάλιστα, μεθαύριο Κυριακή θα γίνει και συγκέντρωση των παικτών, στους οποίους θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, Νώντας Μακρής, αναφερόμενος στην καινούργια αγωνιστική περίοδο, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Αρχικά είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε και πάλι με τον τεχνικό Χρήστο Φίλη, ο οποίος και αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Άφοβου και με τον οποίο θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο της ανόδου στην Β’ κατηγορία. Φέτος, δεν έγινε λόγω της μη ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματος, ελπίζουμε όμως τη νέα σεζόν να… χαμογελάσουμε. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα θέλοντας κι αυτοί από την πλευρά τους να βοηθήσουν στην επίτευξη του ονείρου της ανόδου”.

Related posts

Οι Νίκος Γεωργακάκος, Μαρίνος Δημόπουλος μιλούν για τον Γ. Σ. Πατησίων Σάββατο 19/12 στις 9μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

Ψαρρός: «Τελικός με την Κηπούπολη»