free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Πάντα μετά την καταιγίδα, βγαίνει το ουράνιο τόξο!»

Το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη έδωσε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος, ενόψει της αναμέτρησης με τον Κεραυνό Πετρούπολης.

 

 

Σε εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή Περιστερίου υποχρεώθηκε ο Αστέρας Χαίδαρίου διακόπτωντας το σερί των εκπληκτικών του αποτελεσμάτων στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ένα αποτέλεσμα, που αφήνει πικρία, για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα και την ομάδα των δυτικών προαστίων με πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση, που έτυχε από το διαιτητικό τρίο των Αθανασίου , Καλοπίση και Κλουκιώτη.  

Ο τεχνικός Βνασίλης Τσιάκαλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το σύνθημα ανασύνταξης, αρχής γενομένης από το προσεχές καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί, απέναντι στον Κεραυνό Πετρούπολης:

«Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Περιστερίου σταθήκαμε απίστευτα άτυχοι, ενώ έχουμε τρομερά παρτάπονα από τη διαιτησία. Αυτό, που προέχει, πλέον, είναι να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο πολύ δύσκολο, όσο και καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι, που μας περιμένει κόντρα στον Κεραυνό Πετρούπολης.

Πάντα μετά από μία καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο!»

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Ψαρρός: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10