free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Οριακό παιχνίδι με Καλαμάκι»

Στην ανάγκη η ομάδα τοιυ να αρχίσει να αξιοποιεί τον παράγοντα έδρα , αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με το Καλαμάκι αναφέρθηκε ο στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

Τις εξαιρετικές εκτός έδρας εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Παράδεισος Αμαρουσίου με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Άρη Χολαργού με 1-0

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να ανέλθει στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους και να ατενίζει την κρίσιμη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Στούλη.

Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Αμαρουσίου κόντρα στον Άρη Χολαργού, αφού αρχικά αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του «τριπόντου», στη συνέχεια στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να αρχίσει να αξιοποιεί πειρσσότερο τον παράγοντα έδρα στην συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με το Καλαμάκι

«Πήραμε μία πολύ σημαντική επί του Άρη Χολαργού σε μία πολύ δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρώτο μέρος, όπου ο αντίπαλος μας δημιούργης εκι έχασε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σοτ 45’ με μία καταπληκτική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε τους αντιπάλους μας, αλλά στο συγκεκριμένο διάστημα δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και κρατήσαμε σχετικά εύκολα το υπέρ μας 1-0« αρκέστηκε να σημειώσει  ο Αλέξης Στούλης, ο οποίος στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να αρχίσουμε να αξιοποιούμε και τον παράγοντα έδρα. Μετέχουμε σ’ ένα  πολύ περίεργο όμιλο, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι κρίμα να μην αξιοποιούμε την έδρα μας και να πηγαίνουν στράφι τα σπουδαία διπλά που πετυχαίνουμε. Η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με το Κλααμάκι, που είναι κομβικό για την παραπέρα πορεία μας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, ώστε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα»

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Η νίκη είναι δικαιωματικά των παικτών»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας : «Να βελτιώσουμε τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Kώστας Παλαιολόγος