free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Η νίκη είναι δικαιωματικά των παικτών»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης για τον θρίαμβο επί του Αγίου Δημητρίου

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο ΠΑΣ Γαλάτσι  με τη νίκη του επί του Αγίου Δημητρίου.

 

Μία επιτυχία, η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά κι επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα τνω βορείων προαστίων να αναρριχηθείς την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 ποντους και παράλληλα να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές του.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο υδποεχθηκαν στο στρατόπεδιο του συλλόγου τη σπουδαία σε κάθε περίπτωση νίκη επί του Αγίου Δημητρίου, είανι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Κουτσουδάκη: «Η νίκη ανήκει δικαιωματικά στους παίκτες μου, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν., Πάλεψαν μέχρι το τελυταίο λεπτό, έδειξαν απαράμιλλο πάθος και συγκέντρωση, στοιχεία, τα οποία μας οδήγησαν στη σπουδαία νίκη. Θεωρώ ότι έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι διαφήμιση του ερασιτενχικού ποδοσφαίρου ης Αθήνας ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, δείξαμε τις δυνατ΄τοητές μας και καταφέραμε να κερδίσουμε, Προετοιμαζόμαστε για την κρίσιμη συνέχεια, κόντρα σ ε πολλές δυσκολίες, όμω,ς έχουμε δείξει ότ μας αρέσουν τα δύσκολα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια αι προχωράμε».

 

Related posts

Τζώτζης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζήτησε προσήλωση ο Πρόεδρος Μανώλης Τζινευράκης

Kώστας Παλαιολόγος

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Να επανεξετάσουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους

Τάσος Ζαφειρίου