free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

“Εξάσφαιρος” Γαλαξίας!

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γαλαξίας Περιστερίου που επικράτησε με το ευρύ 6-0 του Δάσους Χαϊδαρίου.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ, από τη… ματιά του Γαλαξία:
“Ένας αποφασιστικός και καταιγιστικός Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ συνέτριψε το ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ με σκορ 6-0.
Το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι και μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν πιο εύστοχοι.
Σε αντίθεση με το προηγούμενο εκτός έδρας παιγνίδι με το ΜΑΡΟΥΣΙ που ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε,ώστε να κλειδώσουμε το παιγνίδι, με αποτέλεσμα να δεχθούμε ένα φθηνό γκολ που μας στοίχισε 2 βαθμούς,σε αυτό το ματς η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και κλείδωσε την νίκη από το πρώτο ημίχρονο,που έληξε με σκορ 3-0.
Το σκορ άνοιξε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗΣ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από ασίστ του ERIC NEBOUT.
To 2-0 έγινε με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗ μετά από πάσα του ΘΟΔΩΡΗ ΒΛΑΧΟΥ.
Το 3-0 έγινε με εντυπωσιακό τρόπο όταν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ κατέβασε την μπάλα και με εκπληκτικό βολέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα κοντά στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα.
Η ομάδα συνέχισε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ίδιο ρυθμό και ο ERIC NEBOUT με κεφαλιά μετά από φάουλ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗ σημείωσε το 4-0.
Την σκυτάλη πήρε στην συνέχεια ο ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ όταν μετά από λάθος γύρισμα αντίπαλου αμυντικού, πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 5-0, με το σκορ να κλείνει για το 6-0 με κεφαλιά πάλι από τον ΠΕΤΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ μετά από κόρνερ του ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΥΡΓΑ.
Η αισιοδοξία επανήλθε στο στρατόπεδο της ομάδας και σίγουρα η επάνοδος των ΒΛΑΧΟΥ-ΓΙΟΥΡΓΑ-ΧΑΝΤΖΑΚΟΥ-ΡΟΜΠΑΝΟΥ που έλειψαν από το προηγούμενο παιγνίδι δίνει επιπλέον λύσεις στον προπονητή κ.ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ με μοναδικό πρόβλημα να εξακολουθεί να είναι η απουσία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΤΤΑΡΑ.
Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ: ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ-ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗΣ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ-ΝΤΟΥΠΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ-ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-NEBOUT.
Αγωνίστηκαν και οι: ΓΙΟΥΡΓΑΣ-ΡΟΜΠΑΝΟΣ-ΧΑΝΤΖΑΚΟΣ και ΤΣΙΦΑΣ”.

Related posts

Ευχαριστίες για φιλοξενία και διαιτησία από τον ΑΟ Ιλίου

abola10

Σμυρνής: “Η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης σου παρέχει τα πάντα”

abola10

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς