free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με το δεξί το 2020 για τα Σούρμενα!

Mε το Φάμπι… να καθαρίζει και πάλι, τα Σούρμενα επικράτησαν με 1-0 μέσα στο γήπεδο Τραχώνων της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και πλέον βρίσκονται μόλις ένα πόντο πίσω από τη δεύτερη θέση.
Το ματς ποιοτικά ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις να δημιουργούνται μπροστά από τις δύο εστίες.
Μία από αυτές έγινε γκολ από το Φάμπι Μασάδο στο 9′ που έχει πάρει από το χεράκι τους μελανέρυθρους και με τα γκολ του έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα τη φετινή σεζόν.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο ορεξάτο, στο δεύτερο όμως έκαναν διαχείριση του ματς.
Δεν απείλησαν ιδιαίτερα, ούτε όμως και απειλήθηκαν.
Βέβαια η Θύελλα στο 90′ με το Λαναρά έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1 σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, όπου και θα μπορούσε να είχε σώσει ένα πολύ σημαντικό βαθμό!
Επίσης οι “κυανόλευκοι” είχαν και στο πρώτο μέρος δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Σκυριώτη μάλιστα στο 37′ να δηλώνει παρών και να αποσοβεί το 1-1 με μία εξαιρετική επέμβαση!
Δοκάρι στο 93′ για τα Σούρμενα με τον Κώτση που είχαν και αυτά με τη σειρά τους αρκετές περιπτώσεις για να “καθαρίσουν” το ματς με ένα δεύτερο γκολ.
Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Κολλιάκος, Αραβίδης
ΘΥΕΛΛΑ (Νίκος Παπαρούνης): Ζαγαρέλος,  Μαύρος, Νταλάκας, Παπανδρέου, Στεργιακος, Τζελέφας, Κουκοβίνης, Νούλας (86′ Λαναράς), Τσιρκινιδης, Παπανικολάου, Ασημακόπουλος (65′ Τρύφωνίδης).
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Μαρινάκης (60′ Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Χέλμης (73′ Μακρυγιάννης), Κώτση, Μασάδο (83′ Μερετσόλιας), Παπαδάκης (53′ Δουγένης).

Related posts

Tα Σημερινά Αποτελέσματα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Τάσος Ζαφειρίου

Ανέλαβε ο Μαθάς Γενικός Διευθυντής Ακαδημιών

Σπουδαίες προκρίσεις για Καλλιθέα και Κηφισιά!

abola10