free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη του Πανθηραϊκού, 3-0 το Μοσχάτο

Ποδαρικό με νίκη έκανε ο Πανθηραϊκός για το 2020, στο παιχνίδι που άνοιξε χρονικά την αυλαία στον 5ο όμιλο, κόντρα στο Μοσχάτο με 3-0.

Όπως είχε πει και ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Παπαματθαιάκης πριν το παιχνίδι, ότι στην Σαντορίνη η ομάδα του ορίζει την μοίρα της, έτσι και έγινε επικρατώντας της ομάδας του Πειραιά για δεύτερη φορά φέτος. Η ομάδα του Μοσχάτου πάντως “φωνάζει” για την διαιτησία βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να διαβάσεται ΕΔΩ.
Το 1-0 έγινε στο 20′ από τον Βαλαβανόπουλο  που κέρδισε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα εντυπωσιακό βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιώρα.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όμως ο Ζωντός απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση ο Μανιδάκης.
Στο 53’ μετά από μακρινή μπαλιά του Τσόπελα, ο Κόντη εκμεταλλευόμενος τη σύγκρουση μεταξύ του αμυντικού και του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων έγραψε το 2-0 με κοντινό σουτ. Το τελικό σκορ διαμορθώθηκε στο 78′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούκα, ο Κορέτα με προβολή πέτυχε το 3-0.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα της Σαντορίνης είχε κι άλλες καλές στιγμές ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το γκολ της τιμής, σε πέναλτι που κέρδισε ο Παυλάκης σε ανατροπή του από τον Ζωντό στην εκπνοή του αγώνα, αλλά ο Βινίσιους που ανέλαβε την εκτέλεση του σούταρε άουτ.  
                                                                                                           
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπελας, Φουάσης, Μπιρμπίλη, Παπασάββας (64′ λ.τρ. Αντωνιάδης), Ντούνιας (82′ Κορακιανίτης), Παληγεώργος, Κόντη, Χούσα (70´ Σεΐτι), Βαλαβανόπουλος (61′ Κορέτα), Λούκα
ΜΟΣΧΑΤΟ (Βασιλης Σπαθας): Γιώρας, Φιαμέγκος, Μανιδάκης, Μπέρτσος, Κορνελάρτος, Βινίσιους, Ψυχογιός(85’ Γκούμας), Κατίδης, Ευθυμιάδης(85’ Παυλάκης), Νιζάμης(74’ Ζελέκου), Κοτσοβός( 65’ Σταύρου).
Φωτο: Κώστας Δαρζέντας

Related posts

“Έβγαλε φτερά” στα Λιόσια!

Abola Team

ΕΘΝΙΚΟΣ: Στο γήπεδο του Ταύρου ο αγώνας με τον Ατρόμητο

abola10

Κωνσταντινίδης Παναγιώτης (Ακράτητος): “Άδικο αποτέλεσμα”

abola10