free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οι ευχαριστίες του Ματθαίου Τζιβελέκη στη Διάνα

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα παιδιά στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο είναι ο νεαρός αμυντικός Ματθαίος Τζιβελέκης.

Ο υψηλόσωμος στόπερ φυσικά είναι ταλαντούχος και έχει τις δυνατότητες να τα πάει καλά ως ποδοσφαιριστής. Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια ήταν παίκτης της Διάνας μετρώντας συμμετοχές, όμως η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε, όπως ανακοινώθηκε χθες από την ομάδα της Ηλιούπολης.

Από την πλευρά του ο Ματθαίος Τζιβελέκης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογο για τη συνεργασία που είχανε.

Πιο αναλυτικά:

“Ύστερα από 3,5 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον σύλλογο της Διάνα Ηλιούπολης. Ένας σύλλογος στον οποίο ωρίμασα σαν ποδοσφαιριστής αλλά πολύ περισσότερο ωρίμασα σαν άνθρωπος. Μόνο όμορφες αναμνήσεις μπορώ να έχω από μια ομάδα που έγινε οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την εκτίμηση και τον σεβασμό απέναντι μου, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που με την μεγάλη προσπάθεια την οποία κάνουν έχουν δημιουργήσει μία ομάδα πρότυπο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και μέλη της ομάδας για την συνεργασία. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπαίχτες μου και εύχομαι ότι καλύτερο στον καθένα ξεχωριστά. Καλή συνέχεια λοιπόν ΔΙΑΝΑ… είς τό επανιδείν… ??⚪ ⚽”

Related posts

Ένα αστέρι ανατέλλει στον Κένταυρο Βριλησσίων!

admin

Ο Ζαχαρωτάκης υπέγραψε στον ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου

Abola Team

Κάταγμα στο ζυγωματικό ο Αναστασόπουλος του Χαραυγιακού

Abola Team 3