free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σπουδαίας σημασίας νίκη για τη Λυκόβρυση

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με φανταστική εξέλιξη, ειδικά στα τελευταία δέκα λεπτά, η Λυκόβρυση πήρε πολύ μεγάλη νίκη επικρατώντας στο ντέρμπι παραμονής της Κηπούπολης με 3-2!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42′ με το Σταματέλο για να έρθει στο 57′ ο Σταυρόπουλος και να κάνει το 1-1 για την Κηπούπολη.

Μάλιστα στο 81′ ο Σταματής έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενος και φαινόταν πως θα έφευγαν με τη νίκη από τη Λυκόβρυση.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και στο 84′ ο Αναγνωστόπουλος έφερε το ματς στα ίσα, με τον Μπουσάι στο 90′ να ολοκληρώνει μία τρομερή ανατροπή για την ομάδα του.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Σαμοΐλης, Τζανής.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου) Κέμπας, Μιγκάκης, Σουλιώτης, Βυθούλκας (85′ Μπουσάι), Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Μιλάνι (72′ Ραυτόπουλος), Τασιούδης, Παπαδόπουλος (52′ Πουρνάρας), Σταματέλλος, Χονδρός (46′ Γεωργόπουλος)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου) Κουμής, Σαμούρης (46′ Λιαγκόζης), Ταμπάκης, Λάππας Ε., Σταυρόπουλος (79′ Σταματής), Λάππας Κ., Τζαμαλής, Κωνσταντινίδης (88′ Αγγελόπουλος), Ασκοτίρης, Λαγός, Λίτσας (79′ Πολυζωγόπουλος).

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 24 και 25/11 στην ΕΠΣΑ

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΟ Ιλίου – Ακαδημίες Ατρομήτου (Κ17) 3-4 σε φιλικό ματς

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα στους Σαββατιάτικους 9/9 αγώνες Κυπέλλου στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3