free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πέρασε και από την Μύκονο η Θύελλα

Η Θύελλα Καμαρίου ήταν η νικήτρια του κυκλαδίτικου ντέρπι στην Μύκονο επί της άνω Μεράς με 0-2.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ σε πολύ καλό χρονικά σημείο ενώ με την εμπειρία που διαθέτει η ομάδα της Θύελλας κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο  το υπέρ της αποτέλεσμα και να πετύχει ένα ακόμη τέρμα λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36΄όταν μετά από όμορφη προσπάθεια του Αργυρίου σούταρε , ο Παλιούρας απόκρουσε χωρίς όμως να συγκρατήσει την μπάλα για να έρθει ο Ντινιωτάκης να σκοράρει πετυχαίνοντας το 0-1, για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος στις καθυστερήσεις με τον Αργυρίου να χρίζεται σκόρερ, μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια.
Έτσι η ομάδα της Σαντορίνης διατήρησε το προβάδισμα της στην κορυφή περνώντας μάλιστα από μία πολύ δύσκολη έδρα. όντας πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Παλιούρας, Κωφοκώτσιος, Καλαγκάνης (70′ Ξενάκης), Ντατίδης, Αχείμαστος, Μεζίνι (70′ Κέμπε), Λεσάι, Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (46′ Νάκας), Σούλτσε (85′ Καλαμάρης)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Μπουσάι, Ερρίκος, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Σιμιτσής (47′ Πούτσι),  Μαλάι, Ζέλο, Φύτρος (81′ Δήμος), Ντινιωτάκης (77′ Βεζυρτζόγλου), Αργυρίου

Related posts

Χατζηαλέξης: «Στο ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας δεν υπάρχει επιστροφή!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-1 Στιγμιότυπα

admin

Γ’ Εθνική: Έσωσε την παρτίδα ο Άγιος Ιερόθεος (1-0)

Abola Team