free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αποχαιρέτησαν την έδρα τους με νίκη τα Σούρμενα

Επέστρεψαν στις νίκες τα Σούρμενα, καθώς επικράτησαν των Τραχώνων με 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι των νοτίων προαστίων. Έτσι, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για φέτος, αφού η φυσική τους έδρα κλείνει για ανακαίνιση, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους μελανέρυθρους.
Ο Φωστέρης με πλασέ έκανε το 1-0 στο 24′ με τον Τσέργα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων τέσσερα λεπτά αργότερα.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ξαναμπήκαν στο ματς με το γκολ του Δημογιάννη στο 50′ μετά από όμορφο σουτ εκτός περιοχής.

Από το 65′ και μετά όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ, με το 2-1 τελικά να μένει μέχρι τέλους.
Επιστροφή στις νίκες λοιπόν για τους γηπεδούχους η οποία και ήρθε απολύτως δίκαια.
Διαιτητές: Σύψας, Τζέλος, Βαμβακάς

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Εξαρχάκος, Χριστόπουλος, Μαρινάκης, Κουμπαρούλης, Οικονόμου, Τσέργας, Φωστέρης, Μακρυγιάννης, Κώτση (90′ Τσιγαρίδας), Μασάδο, Παπαδάκης (85′ Αδαμόπουλος)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Μερετσόλιας (63′ Μετλίου), Αγγελής, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Προμπονάς, Παπατζίμας (75′ Βακερλής), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (75′ Τσακίρης), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

Related posts

«Φρένο» του Φοίνικα στον Βύρωνα

Παντελίδης Mάνος

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Με επιτυχία η επέμβαση στο Σπανό

abola10

Μαντζούνης: «Για νίκη κόντρα στο Χαλάνδρι»

Kώστας Παλαιολόγος