free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Και τώρα… πιάστε τους!

Με την γκολάρα του Κασιανού στο 87′ ο Χαραυγιακός πέτυχε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 μέσα στην Αγία Παρασκευή της ομώνυμης ομάδας και απέδειξε περίτρανα ότι η κατάκτηση του τίτλου εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν.
Στα ντέρμπι το πρώτο που μετράει είναι η θέληση για τη νίκη και στη συνέχεια η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, η φόρμα και οι τακτικές.
Και όταν οι οι δύο ομάδες έχουν την ίδια θέληση για νίκη; Τότε το πιθανότερο είναι να καταλήξει η αναμέτρηση στην ισοπαλία, όπως και ίσως ήταν το πιο δίκαιο να γίνει στο ματς της Αγίας Παρασκευής και του Χαραυγιακού, σε ένα ντέρμπι που κυριάρχησαν το πάθος και τα νεύρα!
Παρόλα αυτά μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και η ποιότητα του Δημήτρη Κασσιανού ο οποίος και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του με το εκπληκτικό σουτ που πέτυχε στο 87′ ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός.
Διαιτητές: Ευαγγέλου, Καρατζίκας-Σταύρογλου.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας (61′ Χατζίου), Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Μπόλης (74′ Ζαφείρης), Μπουτσικάρης, Ψαραδέλης, Τσοπανάκος, Κραψίτης.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Τσέκος (61′ Τσαραούσης), Παρασκευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας (43′ λ. τρ. Κασπίρης), Κάραβος (69′ Οκσίσογλου), Κούντου, Μουρελάτος.

Related posts

Χατζηαλέξης: «Μας έμεινε η πίκρα»

Πήραν και τον Χοτζάι τα Μελίσσια

Τάσος Ζαφειρίου

“Δεν σταματούν οι προσθήκες”