free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΟ

Πέτρος Δημητρίου: “Δύσκολη η ανάκαμψη στη κανονικότητα”

Ο έμπειρος προπονητής Πέτρος Δημητρίου σε δήλωση που παραχώρησε στο Abola.gr εξέφρασε μεταξύ άλλων την έντονη ανησυχία του για την επαναφορά των ομάδων στην αγωνιστική δράση,  τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε λόγω κορωνοϊού αλλά και την άποψη του για την διαδικασία ανόδου στη Β΄ Εθνική:

“Η εξάπλωση του κορωνοϊού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και κανείς δεν είναι σε θέση να κάνει την εκτίμηση για το πότε θα βγούμε από αυτήν την εφιαλτική περιπέτεια και σίγουρα όταν τελειώσει αυτή η ιστορία θα είναι πολύ δύσκολο οι ομάδες και οι παίχτες να επανέλθουν αγωνιστικά μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή.
Όσο για την νέα χρονιά νομίζω ότι πρέπει στην Β Εθνική να γίνουν δύο όμιλοι και να ανέβουν όλοι οι πρώτοι της Γ’ Εθνικής χωρίς μπαράζ γιατί φέτος επειδή συμμετείχα στην Football League με το Αιγάλεω αλλά και στην Superleague 2 με την Παναχαϊκη, πιστεύω ότι είναι ένα μέτριο πρωτάθλημα, με ομάδες να μην μπορούν να συμμετάσχουν από ένα σημείο και μετά λόγω οικονομικών προβλημάτων ή να παίζουν με μικρά παιδιά όπως Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα και άλλες. Γενικότερα είναι ένα πρωτάθλημα με πολλά προβλήματα.
Με την εμπειρία που έχω σε αυτήν την κατηγορία τα τελευταία 20 χρόνια σε επίπεδο Β Εθνικής πιστεύω ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, τόσο στο ποίος θα ανέβει στην Superleague 1 όσο και ποιος θα υποβιβαστεί.
Τώρα για την πανδημία θα ήθελα να πω, ότι ζούμε κάτι πρωτόγνωρο, η ζωή μάς έχει αλλάξει αλλά είναι σίγουρο ότι εάν κάνουμε ότι μας λένε οι επιστήμονες γρήγορα θα βγούμε από αυτήν την δύσκολη και δυσάρεστη κατάσταση.
Γι’ αυτό εγώ θα πω ότι πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτι μέχρι όσο χρειαστεί για καλό όλων.”

Related posts

Κλήσεις για την Εθνική Νεανίδων

Abola Team

Η ΕΠΣ Αρτας θα καταψηφίσει τον απολογισμό του Γκιρτζίκη

Ρένος Γιαμπουράς

Αγχωτική νίκη ο Άγιος Ιερόθεος (3-2)

Abola Team