free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δάφνη Π. Φαλήρου:”Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε”

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιστρέφει και πάλι στην Α’ ΕΠΣΑ και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέβηκε ένας μίνι απολογισμός της φετινής σεζόν καθώς και ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους συντελεστές της ανόδου.
Πιο αναλυτικά:
“Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα για τη Δάφνη Π.Φαλήρου, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή της στην Α’ΕΠΣΑ.
Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς τελικά απέδωσαν -έστω και νωρίτερα από ότι περιμέναμε- καρπούς. Σίγουρα θέλαμε να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στη μεγάλη κατηγορία με διαφορετικό τρόπο, όμως οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν.
Θεωρούμε ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού είναι σωστή και το ίδιο θα λέγαμε αν δεν βρισκόμασταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ανεξάρτητα όμως από την απόφαση της ΕΠΟ, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τη φετινή πορεία και την παρουσία της Δάφνης Π.Φαλήρου στο πρωτάθλημα. Αν και η άνοδος, όταν ξεκίνησε η φετινή προσπάθεια δεν ήταν αυτοσκοπός, τελικά επετεύχθη έπειτα από πολύ κόπο, έχοντας καλές, αλλά και -λιγοστές- κακές στιγμές.
Η άνοδος είναι επίτευγμα συνολικής δουλειάς για αυτό και η διοίκηση της Δάφνης Π.Φαλήρου ευχαριστεί τον τεχνικό διευθυντή Τόλη Πανταζόπουλο, τον προπονητή Βαγγέλη Σάπκα, τον βοηθό του Στέφανο Γαγάνη, τον προπονητη τερματοφυλάκων Χρήστο Σήτο, τον γενικό αρχηγό Γιάννη Δελημιχαήλ, τον φυσιοθεραπευτή μας Νικο Παναγοπουλο, τον φροντιστη μας Φεριτ και τους ΟΛΟΥΣ τους παίκτες μας για την προσπάθεια και τις θυσίες τους καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.
Και βέβαια ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, για την πολύτιμη βοήθεια τους και όλους εσάς, “οπαδούς” και φίλους, που σταθήκατε στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή. Είμαστε περήφανοι για αυτό που πετύχαμε, απέναντι σε άξιους αντιπάλους, αποδίδοντας στα περισσότερα παιχνίδια πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε περήφανοι, διότι σε καμία στιγμή, ακόμα και όταν βρεθήκαμε στα… σχοινιά, δεν εγκαταλείψαμε το πλάνο που είχαμε θέσει από την αρχή της περιόδου, καθώς τον κορμό της ομάδας μας αποτέλεσαν σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά της Ακαδημίας μας.
Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια της Δάφνης Π. Φαλήρου, γιατί χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις όπου βάλαμε την ηθική μας και το ευ αγωνίζεσθαι, πάνω από τα βαθμολογικά συμφέροντα μας.
Ευχόμαστε να βγούμε όλοι υγιείς από τη δοκιμασία των τελευταίων μηνών και σύντομα να ανταμώσουμε ξανά στο γήπεδο μας ξεκινώντας πλέον μια νέα προσπάθεια”.

Related posts

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΜΕΡΟΣ Α΄)!

Abola Team 3

“Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή”

Abola Newsroom

Την Πέμπτη 18/1 η κοπή πίτας της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

Abola Team 3