free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πέτρος Θεοδώρου: “Mεγάλη μου τιμή που θα παίζω στον Ήφαιστο Περιστερίου”

Ο 20χρονος επιθετικός Πέτρος Θεοδώρου, γιος του παλιού παράγοντα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Γιάννη Θεοδώρου, ο οποίος διέπρεψε φέτος στον Γαλαξία προερχόμενος από τον Α.Ο Χαϊδαρίου πετυχαίνοντας μάλιστα 16 συνολικά τέρματα, ανήκει από σήμερα όπως αναφέραμε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ στον Ήφαιστο Περιστερίου.
Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στο abola. gr για τη φετινή σεζόν, αλλά και για την απόφασή του να “μετακομίσει” στον Ήφαιστο Περιστερίου, τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα κι εγώ φέτος ένα λιθαράκι και ο Γαλαξίας πέτυχε τον στόχο του που ήταν η άνοδος στην Β’ κατηγορία. Ευχαριστώ τον τεχνικό Νίκο Παπαδιώτη, τους διοικούντες του συλλόγου και όλους τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι η ομάδα να έχει μια ανάλογη πορεία και στην Β’ Αθήνας. Όσον αφορά τον Ήφαιστο, είναι ένα ιστορικό σωματείο και είναι μεγάλη μου τιμή που θα ανήκω πλέον στο δυναμικό αυτής της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου. Τα υπόλοιπα στον… αγωνιστικό χώρο”.
Παπαδιώτης: “Του εύχομαι τα καλύτερα”
Ο πρώην πλέον προπονητής του στον Γαλαξία Περιστερίου, Νίκος Παπαδιώτης, δήλωσε¨: “Ο Πέτρος έκανε ένα καλό πρωτάθλημα με τον Γαλαξία, μας βοήθησε αρκετά, είναι νεαρός, έχει τα προσόντα και πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στην Α’ κατηγορία με τον Ήφαιστο. Του εύχομαι τα καλύτερα”.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΦΑΣΕΙΣ 1-1 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 5-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Έμεινε ο Σίμωσης στον Φωστήρα

Abola Team 3

ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΠΑΓΟΣ 2-3: Τα γκολ

abola10