free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στέφανος Αρβανίτης: “Δημιουργείται μια νέα δύναμη στο Ίλιον”

Ο Στέφανος Αρβανίτης ο ιθύνων νους των ακαδημιών του Α.Σ. Μιλτιάδη Ιλίου αποφάσισε φέτος να συμπορευθεί με την ΑΕ Ιλίου κάτι που έχει συζητηθεί αρκετά. Ο Στέφανος Αρβανίτης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο αθλητικό μάνατζμεντ και η ομάδα η οποία λειτουργεί υπό την ευθύνη του από το 2009 απαριθμεί γύρω στα 150 παιδιά με τμήματα των Κ6, Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14.
Ο ίδιος, μιλώντας για πρώτη φορά για την απόφασή του να συνεργαστεί η ομάδα του με την ΑΕ Ιλίου από την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, τόνισε: “Μετά από πολλές συζητήσεις που έγιναν με τους ιθύνοντες της ΑΕ Ιλίου και τον πρόεδρο Παναγιώτη Σπυρίδη, όπου υπήρχε εξ’ αρχής ένα καλό κλίμα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού, συμφωνήσαμε να βαδίσουμε πλέον μαζί. Θέλουμε να γίνουμε μια νέα ισχυρή δύναμη που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες αξιόλογες ομάδες της περιοχής. Γι’ αυτήν μας την απόφαση έχει ενημερωθεί και η δημοτική αρχή Ιλίου, η οποία κι αυτή από την πλευρά της τάχθηκε υπέρ αυτής της συνένωσης. Να είναι όλοι σίγουροι ότι πλέον δημιουργείται μια έξτρα υγιής ποδοσφαιρική δύναμη στο ΄Ιλιον, η οποία παρότι είναι ερασιτεχνικό σωματείο θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα με προπονητές πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ, αλλά και τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο”.
Για να προσθέσει ο Στέφανος Αρβανίτης: “Θα έχω εγώ τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας πλέον της ΑΕ Ιλίου με σκοπό την σωστή εκμάθηση ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων με σύγχρονες παιδαγωγικές  μεθόδους που επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Επιδίωξή μας θα είναι  η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και η εμπέδωση της δια βίου άθλησης, ώστε τα σημερινά μας παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό μέχρι τα βαθιά γεράματα”.

Related posts

Ομάδα πέντε αστέρων οι Αμπελόκηποι συνέτριψαν 5-1 τον Άφοβο

Abola Team

Τρεις ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αττικός, ο οποίος ανακοίνωσε του Πετρακάκου, Σωτηρίου και Ζλατίδη.

Ρένος Γιαμπουράς

Φουλ για το 24 στα 24 η Κηπούπολη

Abola Team 3