free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Tο νέο ρόστερ των Αγ. Αναργύρων

Με στόχο να πρωταγωνιστήσουν την νέα περίοδο στην Α’ Αθήνας ξεκινούν σήμερα στις 5.30 μ.μ. την προετοιμασία τους οι Αγ.Ανάργυροι με τους παίκτες να πρέπει να βρίσκονται στις 4.45 μ.μ. στο γήπεδο της περιοχής για την πρώτη προπόνηση. Ως γνωστόν στο “τιμόνι” της ομάδας θα συνεχίσει ο Δημήτρης Καλύκας, ενώ συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι οι Παναγιώτης Κωτσοβός (προπονητής φυσικής κατάστασης), Θανάσης Σύρακας (αναλυτής αγώνων) και Μοσχονάς (προπονητής τερματοφυλάκων).
Από το ρόστερ της ομάδας που συμμετείχε στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο 15 παίκτες. Αυτοί είναι οι Χανιώτης, Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Νιφαδόπουλος, Πιπίνης, Βασίλης Κατσάρας, Γεννίδογαν, Μαντίκος, Σταύρου, Κατσίβελας, Λάλα, Κούμπρια, Σμιγάδης, Δαμουράς και Χριστοφορίδης. Επίσης, επανήλθαν στην “Ένωση” οι Πλεξίδας, Οικονόμου και Θεοδωράκης, ενώ αποκτήθηκαν οι Κλωνάρης, Νικολάου, Μανωλιάς και Παναγιώτης Καραχάλιος. Ακόμη προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα από την Κ18 οι Παρθένης, Βασιλειάδης και Παλιούρας. Αυτοί είναι οι 25 παίκτες που θα τεθούν σήμερα στη διάθεση του Δημήτρη Καλύκα. Θα αποκτηθεί ένας ακόμη μέσος για να ολοκληρωθεί έτσι η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Στα αρνητικά είναι η αποχώρηση του πρώτου σκόρερ των “Αγίων” Αλέξανδρου Σεχολάρι, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους επέστρεψε στην Κατερίνη.
Ο Δημήτρης Καλύκας αναφερόμενος στους στόχους των Αγ.Αναργύρων στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, δήλωσε: “Οι Αγ. Ανάργυροι σε όποια διοργάνωση και να συμμετέχουν θα πρέπει να πρωταγωνιστούν. Το καλό είναι ότι έμειναν 15 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Γ΄ Εθνική κι έτσι θα έχουμε μια ομοιογένεια, ενώ ενισχυθήκαμε και σε θέσεις που είχαμε ανάγκη κυρίως στην επίθεση ειδικά μετά την αποχώρηση του Σεχολάρι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, εκεί θα κριθούμε”.
* Υ. Γ.  Οι παίκτες ανά γκρουπ θα υποβληθούν αύριο Τρίτη το πρωί σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ την Τετάρτη θα περάσουν από εργομετρικά.

Related posts

Ανανέωσε για τρίτη χρονιά με τον ΠΑΟ Ρουφ ο Ευγένιος Χατζηγιαννακός

Τα ματς της Κυριακής 3/10

Abola Team

ΑΟ Περιστερίου-Χολαργός 1-1

Abola Team 3