free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σούπερ μεταγραφές ο Αστέρας Ζωγράφου, o οποίος απέκτησε επτά παίκτες

Επτά μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αστέρας Ζωγράφου, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα βρει την ομάδα στην Α’ κατηγορία. Τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα είναι:
  1. Ο 23χρονος τερματοφύλακας Θόδωρος Λαχανάς από την Δάφνη Π. Φαλήρου, ο οποίος  έχει  παίξει και στον Θρίαμβο Αθήνας.
  2. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός Χρήστος Καραγιάννης από τον Φωστήρα Ηλιούπολης όπου είχε φέτος 1937 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα στην Α’ Αθήνας.
  3. Ο ύψους 1.99 γκολκίπερ Αλέξης Μίχος, 25 ετών από τον Απόλλωνα Ευπαλίου (ομάδα της Φωκίδας στην Γ’ Εθνική), ο οποίος έχει αγωνιστεί ακόμη στον Ναυπακτιακό Αστέρα, στην Κ20 του Παναιτωλικού, στην Κ20 της Παναχαϊκής, στον Διαγόρα Βραχνέικων και στον Ατρόμητο Αντιρρίου.
  4. Ο ηλικίας 23 ετών κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Πραστός από τον Άρη Βούλας, ο οποίος έχει παίξει και σε Ολυμπιακό Γυθείου, Άρη Βούλας, Ηρακλή Περιστερίου, Κύπρο Κορυδαλλού και Ορφέα Αιγάλεω.
  5.  Ο 24 ετών  επιθετικός Γιάννης Κυριαζής από τον Φωστήρα Ηλιούπολης που έχει αγωνιστεί ακόμη σε Λαύρα Αργυρούπολης, Άρη Βύρωνα, ενώ ανήκε ξανά στον Αστέρα Ζωγράφου από το 2015 μέχρι το 2018.
  6. Ο 19χρονος επιθετικός Γιώργος Γιουρτζίδης. Ο εν λόγω παίκτης ανήκε στην Δόξα Δράμας, ενώ τελευταία έπαιζε σε ομάδα της Γερμανίας, όπου είχε μεταβεί εκεί λόγω σπουδών.
  7. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός και κεντρικός μέσος Αρμάντο Πατσάνι από τα Καλύβια, ομάδα Α’ Φθιώτιδας.                                                       
Σήμερα Δευτέρα  3/8 στις 6.30 μ.μ. η “πρώτη”
Σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο στο Γουδί θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αστέρα Ζωγράφου για τη νέα σεζόν υπό την επίβλεψη του προπονητή  Μπάμπη Κατσάνου, καθώς και του τεχνικού διευθυντή Βαγγέλη Γούτη. Στόχος του συλλόγου στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο όπως έκανε τη φετινή σεζόν στην Β’ Αθήνας και να είναι ανταγωνιστικός στη νέα αυτή δύσκολη διοργάνωση της Α’ Αθήνας. Στη σημερινή “πρώτη” της ομάδας θα δώσουν το “παρών” και τρεις παίκτες που προωθήθηκαν από την Κ19 οι Δημήτρης Γκίκα, Θανάσης Κακαριάρης και Οδυσσέας Κούρα. Επίσης, θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία και ο Τάσος Γούλας, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Γενάρη από την ΑΕ Χαλανδρίου, όμως στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε τραυματίστηκε κι εν συνεχεία λόγω και της διακοπής του Πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να ξαναπαίξει στην ομάδα. Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι τερματοφύλακες Φώτης Μακρής και Πασχάλης Νικολαϊδης, τους οποίους το ΔΣ του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Μαρμαρινό τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα.

Related posts

ΑΙΓΑΛΕΩ: Στα «κυανόλευκα» ο Λίτσης

Ρένος Γιαμπουράς

Παρελθόν οι αδελφοί Πλέστη από τον ΑΟ Περιστερίου!

Abola Team 3

Δυνατό φιλικό με Κηπούπολη την Παρασκευή (16/2) o Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3