free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Μοσχάτου για το φιλικό με Χαραυγιακό

Με αφορμή το σημερινό φιλικό (23/9) με τον Χαραυγιακό, η Α.Ε. Μοσχάτου έβγαλε την ανακοίνωση που ακολουθεί, σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ώστε να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της ομάδας για τους κανόνες που ισχύουν και να μην δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις.

“Η κατάσταση που έχει προκύψει με τον κορονοϊό δεν προσφέρεται για πειράματα… παραλείψεις η ενέργειες που ενέχουν κίνδυνο για την Δημόσια υγεία.
Η πολιτεία έχει θεσπίσει κάποια μέτρα και οφείλουμε να συμμορφωθούμε με αυτά.
Για να ελεγχθεί γρήγορα η πανδημία και να μπορέσουμε να ατενίσουμε ξανά το μέλλον με αισιοδοξία σε όλους τους τομείς… και στον αθλητισμό….
Δεν είναι εποχή για άρνηση αλλά για περισυλλογή…
Ο καθένας να προσπαθήσει στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης να προστατεύσει τον εαυτό του και το κοινωνικό σύνολο.
Η ομάδα σήμερα αντιμετωπίζει σε φιλικό τον Χαραυγιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών όπως προβλέπεται. Θα επιτραπεί η είσοδος μόνον στις αποστολές των ομάδων και σε μέλη των διοικητικών συμβουλίων έως του αριθμού των 35 ανά ομάδα, πλέον των αξιωματούχων του αγώνα (διαιτητές/γιατρός).
Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού θα τηρηθεί αυστηρά το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για όλους ανεξαιρέτως.
Παρακαλούμε οι ομάδες που έχουν προπόνηση αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου να αναμένουν στον χώρο του μπάσκετ μέχρι να εκκενωθεί το γήπεδο.
Υπεύθυνος για την τήρηση του πρωτοκόλλου και την είσοδο των αθλητών και λοιπών συνοδών θα είναι μόνον ο κύριος Βασίλειος Γκούμας.
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα της γηπεδούχου ΑΕ Μοσχάτου.
Ζητάμε την κατανόηση όλων ώστε να συμβάλλουμε στον έλεγχο της άσχημης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί για να μπορέσουμε σύντομα να βρεθούμε στην αγαπημένη μας θέση στην κερκίδα δίπλα στην ΑΕΜ της καρδιάς μας.
Σας ευχαριστούμε όλους.”

Related posts

Διέρρηξαν τα γραφεία της ΕΠΣΑ, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο ληστής

Abola Team

Κοροπούλης: “Να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στις επαγγελματικές κατηγορίες”

Τάσος Ζαφειρίου

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-3

Abola Team 2