free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαλκηδονικός – Νέα Σμύρνη 2-2

Την πρώτη της απώλεια βαθμών είχε σήμερα η Νέα Σμύρνη απέναντι στον Χαλκηδονικό.
Ο Χαλκηδονικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό με σουτ του Καγιαννά. Η Νέα Σμύρνη όμως στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και μέσα σε δύο λεπτά έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Ο Τσιμήτρης στο 19ο λεπτό με σουτ έφερε το ματς στα ίσια 1-1 και ο Αρβανιτάκης με κοντινή προβολή στο 21ο λεπτό έκανε το 1-2!
Στην επανάληψη ο Χαλκηδονικός εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας της Νέας Σμύρνης και με κεφαλιά του Χατζάρα έφερε και πάλι το ματς στα ίσια 2-2!
Δύο καλές στιγμές μετρά η Νέα Σμύρνη προς το τέλος του αγώνα στο 72′ με το Φασούλα από πολύ κοντά και με προβολή η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 74′ με κεφαλιά του Βερεσογλου με τη ίδια κατάληξη.
Έτσι το σκορ παρέμεινε ισόπαλο μέχρι και τη λήξη του αγώνα με τη Νέα Σμύρνη να χάνει ευκαιρίες και να μοιράζεται μαζί με τον Χαλκηδονικό, από ένα βαθμό.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τζουανος (46′ Αυγουστης), Κολοκυθας, Τσελιος, Χαντζαρας (72′ Μπιθαρας), Κουκουμαφτσης, Καγιαννας (83′ Λαγος), Ραγιάς, Ζώης (59′ Γουδελης), Δουλιογλου, Δρακας.
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Σπύρος Τάραμας): Ελμεκαουι, Κουκουλιτάκης (56′ Μπιρμπίλης), Λέτσι, Βερεσογλου, Τσιμητρης, Αθανασίου, Παππάς, Αρβανιτάκης, Φασούλας, Πρέτζε, Γκιόνης

Related posts

Γαλαξίας Περιστερίου: Βαρύ πένθος, απεβίωσε το μέλος του Δ.Σ, Κώστας Τάρτσαρ

Γιώργος Ανανίδας

Έ”χ”ασε την ευκαιρία η Νέα Σμύρνη

abola10

Συνεχίζει με τον Αντώνη Κουφογιαννάκη στον πάγκο η Κοψαχείλα